Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

20 червня 2012, 11:26 Суспільство
Львів'янин допоміг знайти безвісти зниклого юнака
Львів'янин допоміг знайти безвісти зниклого юнака

Люди, небайдужі до чужого горя, таки є. На Тернопільщині безвісти зник юнак. Протягом двох місяців правоохоронці шукали хлопця у всіх західних областях України. Знайти ж його допоміг уважний львів'янин.

Коли юнак не повернувся додому, його рідні не на жарт розхвилювалися. Тривалі пошуки хлопця були марними. Ситуацію ускладнювало і те, що зниклий був глухонімим. На щастя, все закінчилося добре.

Василь Гудзій, житель м. Львова:

Коли з покупками спускався в підземний парк до автомобіля, сідав в автомобіль, до мене підійшов хлопчина, дав мені бумажку. На тій бумажці написано: Я глухонімий. Поможіть мені добратися додому. Позичте мені тридцять гривень.

Обличчя юнака видалося чоловікові знайомим і львів'янин одразу пригадав, де міг його бачити. Фотографія хлопця була розміщена на залізничному вокзалі серед світлин безвісти зниклих людей.

Василь Гудзій, житель м. Львова:

Коли я з ним почав спілкуватися, він, скажімо так, пішов від мене і з поля зору в мене зник. Я сів в машину, поїхав на ж/д вокзал, набрав номер телефону і це попав я, був, в міліцію. Підняли телефон. Я їм все був розказав, в якому місці я знаходжуся, де я його бачив, того хлопця, прикмети.

Правоохоронці відреаґували оперативно. Юнака швиденько розшукали та повернули в родину, а небайдужого львів'янина за допомогу нагородили подарунком.

Андрій Кульчицький, керівник відділу Тернопільського МВ міліції:

Це призвело до менших затрат ресурсів, техніки та сил працівників міліції. Тому безмежно щиро вдячні. І в дарунок прийміть від керівництва міліції цей наш сувенір.