Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

28 грудня 2011, 12:53 Суспільство
На Миколаївщині 16-річний юнак наклав на себе руки через непорозуміння з коханою
На Миколаївщині 16-річний юнак наклав на себе руки через непорозуміння з коханою

Вкоротити собі віку вирішив і 16-річний юнак із Миколаївщини. Він пішов на суїцид через непорозуміння з коханою. Хлопець так її любив, що повісився після першої ж з сварки.

Почуття на все життя - був певен 16-річний Денис, коли закохався у свою однолітку. Вісім місяців щастя і жаданих зустрічей. Аж раптом сварка і отрута ревнощів. На дискотеці дівчина несподівано стала приділяти увагу іншим хлопцям.

Віталій Сивенюк, керівник Новобузького РВ міліції:

- В цю ніч він прийшов до дівчини, будучи на дискотеці, і запитав: "Чому ти не зі мною, а з іншим хлопцем?" Був, як кажуть свідки, у нетверезому стані.

То була перша сварка закоханих. Та, як виявилося, і остання. Ображені, обурені розійшлися по домівках. Кілька годин просидів хлопець перед комп'ютером. Вже вночі взяв мотузку та пішов до дівчини. Тихенько зайшов у двір, зачепив зашморга за газову трубу і навіки завмер перед вікнами коханої. Тіло юнака господарі помітили вже вранці.

Іван Горват, заступник керівника Новобузького РВ міліції:

- Поруч було знайдено пакет, в якому була знайдена передсмертна записка, в якій чоловік зізнається в коханні своїй дівчині. Ось ця записка, тут він написав їй вірша про любов, фотографія тут є дівчини, яку він кохав. Ось у зв'язку з тим, що в них не склалися взаємовідносини, хлопець вирішив покінчити життя самогубством через повішання.

Спокійний, врівноважений із достатньо забезпеченої родини. Для єдиного сина батьки не шкодували ані сил, ані грошей. Проблеми бачили лише в навчанні: заняття все менше залишали часу на побачення із коханою. У журналі успішності почали з'являтися прогули.

Василь Попов, викладач Новобузького коледжу:

- Слабка успішність, трошки був замкнутий в собі, але ми знаходили спільну мову, вели роз'яснювальну необхідну роботу для того, щоб покращити успішність відвідуваність занять.

"Кохаю без тями!" - почуття, відомі кожному підліткові. Бурхливий сплеск щастя і гіркота розчарування. Тож у цей період психологи радять батькам бути особливо уважними. Слухати і чути дитину та обов'язково підтримувати її.