Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

13 січня 2011, 11:32 Суспільство
У Тернополі бізнесвумен ледь не відкусила палець інспектору ДАІ
У Тернополі бізнесвумен ледь не відкусила палець інспектору ДАІ

Міліціянт постраждав і в Тернополі: місцева бізнесвумен мало не відкусила пальця інспекторові ДАІ. Правоохоронець постраждав за те, що затримав і відправив на штрафмайданчик її автівку.

Це нещасливе чергування інспектор ДПС Андрій запам'ятає надовго. Все почалося з того, що на одному з тернопільських перехресть він зупинив підозрілу "Мазду".

Андрій Ярема, інспектор ДПС м. Тернополя:

- При зупинці автомобіля виявилося, що відсутній талон техогляду, а також від водія був характерний запах алкоголю. Це й дало підставу запропонувати водію та проїхати з ним в наркологічний диспансер.

Водій був добряче напідпитку, тож його одразу відсторонили від кермування, а машину доправили на штрафмайданчик. Все б нічого, та за кілька хвилин там з'явилася розлючена бізнесвумен. Жінка повідомила, що "Мазда" її, ускочила до салону і намагалася там зачинитися. Інспектор спробував було їй у цьому завадити.

Андрій Ярема, інспектор ДПС м. Тернополя:

- Після чергової просьби вийти з автомобіля вкусила за палець.

- Вас?

- Так.

Світлана Борисівна, мешканка м. Тернополя:

- Цей Ярема почав заломувати руки мені і почав мене обзивати. Обізвав мене безпосередньо "сукою". А мене ж зовуть Світлана Борисівна…

На думку Світлани Борисівни, у тому, що сталося однозначно винен сам інспектор. Мовляв, незаконно затримав автівку, яку переганяли… на ремонт.

Світлана Борисівна, мешканка м. Тернополя:

- По закону, якщо були якісь порушення їх, потрібно було просто устранити на місці. Я викликаю водія, який нормальний і адекватний. Якщо вони говорять, що він випивший, - сідаю за руль і відганяю машину на техогляд.

У ДАЇвців своя правда. Кажуть, правила руху однакові для всіх.

Андрій Ярема, інспектор ДПС м. Тернополя:

- Автомобіль обов’язково буде стояти на режмайдані, так як ним керував в нетверезому стані водій, і авто не пройшло державного технічного огляду у визначений термін. Стан його незадовільний.

Хто правий, а хто винен - у цій історії розбирається прокуратура. На відчайдуха-інспектора тепер чекає службова перевірка, а на агресивну леді - суд.