Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

20 січня 2010, 11:01 Суспільство
У Чернівцях знайшли понівечене собаками тіло чоловіка
У Чернівцях знайшли понівечене собаками тіло чоловіка

У Чернівцях знайшли тіло невідомого без голови й руки. Містяни стверджують: це - безпритульні собаки загризли людину. Натомість медексперти не радять робити поспішних висновків.

Мешканець м. Чернівців:

- Я чув, що знайшли людину, і собаки погризли. От в цьому вікні у підвалі.

Мешканець м. Чернівців:

- Казали, що там труп якийсь є, якийсь бомж, там собаки рвали вже голову. Він давно, напевно. Тому що я заходив у під’їзд і відчував запах такий. Ну, не знав, думав, що то каналізація. Зазвичай, тут каналізація завжди прориває.

Мешканці цього та сусіднього будинків налякані не на жарт. Адже зграї псів у їхньому районі - не поодинокі.

Мешканець м. Чернівців:

- Велике прохання до адміністрації, до тих, хто цим повинен займатися, щоб, дійсно, упорядочили, щоб якийсь порядок навели з цими собаками. Тому що буквально за останні два місяці ці зграї собак тут ходять. Страшно з дитиною виходити, тому що може кинутись на дитину. Дитина пішки сама пройти не може.

Щоб забрати понівечене тіло, комунальникам довелося спочатку відловити собак.

Олександр Лазебник, заступник керівника обласного бюро судово-медичної експертизи:

- Тіло людини чоловічої статі, яке підділося руйнуванню, як під дією часу, так і під дією... Як, врешті, потім ми встановили - зубів та щелеп тварин типа собак. Багато м’яких тканин, зокрема, м’які тканини обличчя були зруйновані зубами собак. Також була зруйнована і фактично відсутня ліва верхня кінцівка.

Комунальне підприємство, відповідальне за те, щоб зграї голодних псів не бігали вулицями, в Чернівцях є. Та безпритульних собак більшає.

Василь Воронюк, директор Чернівціспецкомунтрансу:

- Є дві бригади, які займаються відловом бродячих тварин. Працюють вони через день, тому що автомобіль тільки один, на якому вони їздять. Буде притулок, я думаю. Тільки тоді ситуація вирішиться. В даний час ми вирішуємо так, як можемо.

Остаточні результати судово-медичної експертизи будуть за кілька тижнів. Тоді й буде відома причина смерті чоловіка.

Ольга Стратійчук. Сергій Льоткін. Чернівці, НТН.