Телеканал НТН
Сообщить новость

Новости канала

20 января 2010, 11:01 Общество
В Черновцах нашли изуродованное собаками тело мужчины
В Черновцах нашли изуродованное собаками тело мужчины

В Черновцах нашли тело неизвестного без головы и руки. Горожане утверждают: это - бездомные собаки загрызли человека. В ответ медэксперты не советуют делать поспешных выводов.

Житель г. Черновцы:

- Я чув, що знайшли людину, і собаки погризли. От в цьому вікні у підвалі.

Житель г. Черновцы:

- Казали, що там труп якийсь є, якийсь бомж, там собаки рвали вже голову. Він давно, напевно. Тому що я заходив у під’їзд і відчував запах такий. Ну, не знав, думав, що то каналізація. Зазвичай, тут каналізація завжди прориває.

Жители этого и соседнего домов напуганы не на шутку. Ведь стаи собак в их районе - не редкость.

Житель г. Черновцы:

- Велике прохання до адміністрації, до тих, хто цим повинен займатися, щоб, дійсно, упорядочили, щоб якийсь порядок навели з цими собаками. Тому що буквально за останні два місяці ці зграї собак тут ходять. Страшно з дитиною виходити, тому що може кинутись на дитину. Дитина пішки сама пройти не може.

Чтобы забрать изуродованное тело, коммунальщикам пришлось сначала отловить собак.

Александр Лазебник, заместитель руководителя областного бюро судебно-медицинской экспертизы:

- Тіло людини чоловічої статі, яке підділося руйнуванню, як під дією часу, так і під дією... Як, врешті, потім ми встановили - зубів та щелеп тварин типа собак. Багато м’яких тканин, зокрема, м’які тканини обличчя були зруйновані зубами собак. Також була зруйнована і фактично відсутня ліва верхня кінцівка.

Коммунальное предприятие, ответственное за то, чтобы стаи голодных псов не бегали по улицам, в Черновцах есть. Но бездомных собак больше.

Василий Воронюк, директор Чернівціспецкомунтрансу:

- Є дві бригади, які займаються відловом бродячих тварин. Працюють вони через день, тому що автомобіль тільки один, на якому вони їздять. Буде притулок, я думаю. Тільки тоді ситуація вирішиться. В даний час ми вирішуємо так, як можемо.

Окончательные результаты судебно-медицинской экспертизы будут через несколько недель. Тогда и будет известна причина смерти мужчины.

Ольга Стратийчук. Сергей Льоткин. Черновцы, НТН.