Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

24 листопада 2011, 09:40 Пограбування
На Львівщині затримали дует квартирних злодіїв
На Львівщині затримали дует квартирних злодіїв

Затримали злодіїв, але вже квартирних, у Городку, це на Львівщині. Непрохані гості залізли до помешкання, і поки пхали здобич до торб, не помітили, як завітав власник квартири. Той викликав міліцію і героїчно сам кинувся на захист майна.

Того дня пан Андрій повернувся додому з роботи. Коли підійшов до дверей власної домівки і побачив відчинені двері, подзвонив до сусідів, щоби ті викликали міліцію, а сам зайшов до квартири.

Андрій, постраждалий:

- Як тільки переступив поріг свого помешкання, я побачив, що один стоїть в коридорі. Не думаючи, що буде далі, схопив його та намагався втримати. Інший тим часом ховав награбоване та втікав через балкон. Відчувши різку біль в животі, відпустив і того, якого тримав.

Одному злочинцеві вдалося втекти, а от інший під час стрибка зламав ногу, тож його затримали одразу. Крадія відвезли до лікарні, де прооперували.

Медики кажуть: житиме, і вже за деякий час правоохоронці зможуть його допитати.

Віталій Фецинець, керівник Городоцького РВ міліції:

- Кримінальна справа порушена, зараз проводяться слідчі дії. Вже чекаєм дозволу на отримання дозволу лікарів. Щоб дали дозвіл на можливість проведення з ним слідчих дій в межах лікарні і пред'являєм звинувачення.

Не довелося довго ховатися і співучасникові злочину, його теж затримали. Слідчі з'ясували, до чужих осель кримінальний дует потрапляв, ламаючи замки. Забирали лише золоті прикраси та гроші.

Роман Рибицький, керівник управління ГУ МВС України у Львівській області:

- Гроші вони витрачали на придбання наркотичних засобів, а золоті вироби вони, фактично, реалізовували через ломбарди, обмінювали їх на гроші, використовуючи в більшості випадків свої паспорти.

Тепер долю квартирних злодіїв вирішуватиме суд.