Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

8 лютого 2010, 10:45 Пожежі
Причиною пожежі на автостоянці в Києві міг бути підпал
Причиною пожежі на автостоянці в Києві міг бути підпал

Велика пожежа у Києві. У столиці полум’я знищило п’ять автомобілів. На платній стоянці вогонь швидко перекидався з однієї машини на іншу.

Ось ці понівечені вогнем каркаси ще ввечері були автомобілями. "Тойота Прадо", вантажна "Газель" і "Дача Логан" вигоріли вщент. На двох машинах пошкоджені фарба і фари.

Олександр Хорунжий, керівник відділу ГУ МНС м. Києва:

- Два пожежних розрахунки 33-ї пожежної частини виїхали на місце події, через сім хвилин вони прибули на місце, і до цього моменту на місці три автомобілі були охоплені вогнем.

Зайнялася, зі слів пожежників, "Тойота Прадо". У неї з-під капоту почав валувати дим.

Олександр Хорунжий, керівник відділу ГУ МНС м. Києва:

- Працювали фахівці МНС, працювала і міліція, зокрема, пожежна лабораторія, і, за їхніми висновками, пожежу могло спричинити занесення стороннього джерела запалення.

Можливо, правоохоронці не помиляються. І пожежа не була випадковістю. О третій годині ночі школярка Яна прокинулася від звуку, схожого на вибух. Дівчина мешкає на першому поверсі, тож одразу кинулася до вікна.

Яна, свідок:

- Я смотрю в окно - и какой-то молодой человек быстро перебежал вокруг забора, и побежал, и сел. Возле моего подъезда в машину сел. И быстро уехал, его ждали, наверное.

Територію, на якій стояли автомобілі, охороняють, але де був під час пожежі сторож - нам з’ясувати не вдалося.

Марина Борисполець, кореспондентка:

- На стоянці зі знімальною групою "Свідка" спілкуватися не захотіли, мовляв, нічого не чули, нічого не бачили, нехай в усьому розбирається міліція.

Працівник автостоянки:

- Та не надо мне, ничего я говорить не буду, там эксперты не знают, а я говорить буду.

- Ну, ви ж бачили щось?

- Нічого я не бачив, я тільки на зміну приїхав.

- А колега що розповідав?

- Який колега? Он сутки отработал и уехал.

Точну причину займання з'ясує експертиза. Але власникам автомобілів від цього не легше. Зі слів сусідів, один із них разом із машиною втратив і роботу.

Марина Борисполець, Аркадій Моос, НТН.