Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

4 вересня 2012, 22:58 Бійки та насильство
Під Києвом сварка на риболовлі переросла у стрілянину
Під Києвом сварка на риболовлі переросла у стрілянину

Риболовля мало не закінчилася трагедією у Фастові, на Київщині. Від затишного озера до лікарні потрапив чоловік із вогнепальним пораненням. 

Який же це відпочинок без алкоголю - подумали троє приятелів, збираючись на риболовлю. Коли захмеліли, між двома чоловіками виникла суперечка.

Затриманий:

- Произошла очень неприятная ситуация, то есть конфликт. Люди были пьяные, не контролировали себя, выражались нецензурной бранью.

Образи посипалися на одного з друзів - колишнього тюряжника. Він не стерпів приниження, пригрозив застрелити кривдника та пішов геть.

Ігор Малахов, заступник керівника Фастівського МВ міліції:

- Пізніше повернувся та з мисливської рушниці здійснив постріл. Потерпілий на даний час знаходиться в лікарні з вогнепальним пораненням лівого бедра.

Петро Присяжнюк, в.о. заввідділу Фастівської лікарні:

- При надходженні загальний стан хворого був задовільний. Був у свідомості, відповідав адекватно, реагував. Адекватний був і взагалі критично орієнтований в просторі, часі і в особистості.

Помстившись, стрілець закопав рушницю на власному подвір'ї, та вже за три години після злочину його затримали бійці спецпідрозділу "Беркут".

Ігор Малахов, заступник керівника Фастівського МВ міліції:

- Треба дати маленьку характеристику нашому підозрюваному - це раніше судимий громадянин, який підтримує тюремні традиції і дані висловлювання в його адресу призвели до того, що він дуже оскорбився і здійснив даний вчинок.

Затриманий:

- То есть я не зверь, но уже до такой степени… Решать вам, канешно, но я говорю - я не хотел етого. То, што я совершил, я человек горячий, дейчтвительно. Ну тюрьма, вы знаете, она не исправляет людей.

За плечима чоловіка - 12 років тюремного життя. За невміння приборкати лють йому доведеться пробути за гратами ще від семи до п'ятнадцяти років.