Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

17 серпня 2010, 14:37 Бійки та насильство
На Київщині у цілях залякування був побитий журналіст місцевої газети
На Київщині у цілях залякування був побитий журналіст місцевої газети

Невідомі побили журналіста місцевої газети у Василькові, на Київщині. Троє молодиків перестріли чоловіка дорогою на роботу. Постраждалий стверджує, що то була спланована акція залякування.

Владлен Сергієнко пише статті до місцевої газети. Чоловік переконує, що його кілька днів тому побили через його журналістську діяльність. І напад було сплановано.

Владлен Сергієнко, постраждалий:

- Мене там очікували три особи, і, проходячи мімо них, вони просто-напросто напали на мене. Один наніс мені удар в обличчя кулаком, двоє повалили мене на асфальт, почали бити ногами по голові. Я захищався, як міг. Прикрився своїм портфелем. Коли почав звати на допомогу, вони в розсипну розбіглися.

Владлен навіть підозрює, кого саме звинувачувати в замовленні цього нападу. Каже, погрози чув уже не раз.

Володимир Сергієнко, батько постраждалого:

- Днів десять назад у Василькові проходили змагання з кікбоксингу, мій син був акредитований там як кореспондент газети "Аверс". Десь у перерві до нього підійшов особисто сам пан П-І-І-І і, погрожуючи йому на здоров’я, висказував побажання, які б не хотілося на камеру говорить. Бо це брутальна лайка. Але в ній звучала погроза життю.

Батько постраждалого розповідає, що в їхньому місті різноманітні акти залякування - то не дивина. В місті вже не раз підпалювали автомобілі. Так сталося і з автівкою пана Корчинського.

Богдан Корчинський, постраждалий:

- Ми вже з родиною перебували в будинку, і я ще не спав. Коли почув гучний вибух, побачив з вікна, що горить світло. Я вискочив з двору, дивлюсь - горять машини. На даху машини лежала пляшка, і машина була облита якоюсь рідиною.

Щоб розставити всі крапки над "і", ми звернулися до міліції. Матеріали про побиття та підпали - на опрацюванні у слідчих. Та винних все ще шукають. До закінчення слідства міліціянти від коментарів відмовилися.