Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

28 листопада 2013, 23:43 ДТП
На Буковині парубок краденим автом насмерть збив школярок
На Буковині парубок краденим автом насмерть збив школярок

Поцупив автівку та спричинив трагедію. На Буковині вісімнадцятирічний хлопець наїхав на трьох школярок. Одна з них загинула. А згодом з'ясували, що машину юнак забрав у сусіда.

Трагедія сталася в селі Великій Буді. Троє одинадцятирічних дівчат поверталися зі школи додому. Простували узбіччям. Аж раптом на них на шаленій швидкості наскочили Жигулі.

Іван Добровольський, старший інспектор УДАІ в Чернівецькій області:

- Не порушуючи правил дорожнього руху, вони ішли назустріч транспорту. Вісімнадцятирічний водій транспортного засобу, який керував автомобілем, з невідомих поки що причин раптово виїхав на ліву сторону руху, там де проходили неповнолітні.

ВАЗівка буквально знесла школярок, врізалася в електроопору й перекинулася. Одна з дівчат від травм померла в машині швидкої допомоги, інших двох доправили до чернівецької лікарні в тяжкому стані.

Марія Грицанюк, анестезіолог Чернівецької міської лікарні швидкої допомоги:

- Ця, шо у важкому стані дівчинка, вона в свідомості, в неї черепно-мозкова травма, струс головного мозку, перелом кісток таза, дівчинка, яка в край важкому стані, прогноз, можна сказати, неблагоприємний.

Сам же винуватець трагедії, в якого навіть немає водійських прав, у ДТП не постраждав. Міліціянти розповідають - автівку хлопець узяв в односельця, причому без його дозволу. Правоохоронці тепер з'ясовують, навіщо і як саме юнак украв машину.

Іван Добровольський, старший інспектор УДАІ в Чернівецькій області:

- Є така інформація, що він просто там знаходився в нього на подвір'ї. Зараз працівниками міліції вивчаються ці обставини, яким чином він забрав у нього з подвір'я його автомобіль.

Лікарі ж борються за життя двох дівчат, що вижили у страшній аварії. Горе-водієві загрожує до восьми років ув'язнення.