Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

24 листопада 2009, 09:37 ДТП
У Рівному водій посеред переходу збив вагітну жінку
У Рівному водій посеред переходу збив вагітну жінку

Водій втік з місця пригоди. Постраждалу із загрозою викидня швидка доправила до лікарні. Правоохоронці ж розшукали винуватця. Номер його машини встиг записати чоловік вагітної. Утім правопорушник свою причетність до ДТП заперечує.

Коли 25-річна Марія переходила дорогу, її збило авто з напівпричепом. Водій навіть не пригальмував і поїхав далі. Жінку, яка на сьомому місяці вагітності, із загрозою передчасних пологів відвезли до пологового будинку родичі.

Оксана Тимраз, лікар пологового будинку:

- З явищем загрози. І зараз є загроза, жінка госпіталізована, обстежується. Були болі. Болі, характерні для загрози переривання вагітності - передчасних пологів.

Марія, постраждала:

- Машина абсолютно не тормозячи, ніякої нам переваги в русі нам не давав. Він вілинув, думав, що між нами проїде, різко взяв руль на обочину і, зачепивши мене, він не прореагував і поїхав далі. Чоловік ішов мені від зупинки на зустріч і запам’ятав номер авто.

Водія таки розшукали. Він твердить: навіть не помітив, що когось зачепив. Факту скоєння ДТП не визнає.

Світлана Марко, співробітниця управління ДАІ в Рівненській області:

- Завдяки оперативним діям працівників ДАІ автомобіль і водія було знайдено. На разі жінка госпіталізована в лікарню м. Рівне, слідством проводиться з‘ясування усіх обставин.

Марія, постраждала:

- Я вирішила, що мені стане трошки легше, оговтаюсь від шоку - і піду напишу заяву в міліцію, тому що так цього лишати не можна. Таких людей потрібно притягувати до відповідальності.

Марія каже: водій жодного разу не прийшов до неї в лікарню, принаймні, щоб вибачитися.

З Рівненської області Тетяна Корпусова, Богдан Кравчук, НТН.