Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

14 лютого 2011, 13:34 Наркотики
Кримський токар вирощував марихуану та реставрував зброю
Кримський токар вирощував марихуану та реставрував зброю

Звичайний кримський токар торгував марихуаною. Мав у Балаклавах свою клієнтуру, й сам покурював зілля. Попався міліціянтам, і сплило на поверхню інше його хобі: виявляється, затриманий - ще й справжній збройний барон.

Послідовники Боба Марлі, певно б, плакали від щастя, коли побачили таку кількість веселющої травички.

Віники конопель висять у будинку п'ятдесятишестирічного мешканця Севастополя. Запевняє: вони для власних потреб.

Затриманий:

- Я пробовал её - сам пробовал, покурил.

- А не много для одного человека?

- Много. Ну, а что ж, принес. Та я и не думал, я ее в лесу нашел, выкосил.

Бреше, подумали міліціянти. Дружина підозри їхні підтвердила. Вона, ледь стримуючи сльози, розповіла: благала чоловіка прибрати заборонене зілля. Намарне.

Валентина, дружина затриманого:

- Какое-то количество я убирала, все равно выкидывали.

- А часть оставалась, почему?

- Ну, они ж рассеиваются.

Отак природно коноплі розросталися городом подружжя. "Як з того бізнес було не зробити?" - зізнався господар помешкання. І вже сам показав слідчим мішок із п'ятьма кілограмами готової до куріння продукції. Та це були квіточки. Міліціянти сторопіли, коли натрапили в будинку любителя марихуани ще й на цілий арсенал зброї.

Правоохоронець:

- Вы сначала скажите: есть, или нету?

- Есть.

- Что именно, и где находится?

- Ружье есть.

З-під дивана дістає пістолет, рушницю і набої. Доки милувалися цим, господар приніс свою гордість - гвинтівку. Вона ж нова, подумали спочатку правоохоронці. Придивилися - аж ні, відреставрована. Виявляється, цей чоловік - справжній Кулібін.

Денис Локтіонов, керівник Балаклавського РВ міліції:

- Осуществлял незаконный сбор в лесных массивах вокруг Севастополя оружия времен ВВВ и взрывчатых веществ, после этого по месту жительства и на работе осуществлял реставрацию и готовил указанные предметы для реализации.

З-поміж мотлоху в гаражі чоловік дістає дуло автомата. Каже, саме збирався його реставрувати. Та й то не все. "Добив" слідчих десятком гранат. Їх вивезли піротехніки. А збройного та наркотичного барона забрали до райвідділку. Відповідатиме тепер за аж чотирма статтями кримінального кодексу.