Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

10 квітня 2013, 11:01 Інше
У Львові затримали "Валентинівського стрільця"
У Львові затримали "Валентинівського стрільця"

Чоловіка, який прострелив дівчині голову в нічному клубі Івано-Франківська на День Валентина, схопили у Львові. Підозрюваний не чинив опору й сам відчинив двері оперативникам. 27-річного парубка раніше вже двічі судили.

Жертва "Валентинівського стрільця", професійна футболістка Вікторія Пилипів, сьогодні вдома. Її прооперували, вона не бачить на одне око. Пам'ятає лише, як прийшла з дівчатами відпочити.

Вікторія Пилипів, постраждала:

- Я з того вечора пам'ятаю лише, що ми прийшли в кафе. І то друзі мені сказали, хто там ще був. Бо я не могла згадати. Памятаю лише, що курточки здали. Його взагалі - я дивлюся на фотографії в інтернеті, то як перший раз бачу.

Юлія Федорук, співробітник прокуратури Івано-Франківської області:

- В ході розмови між хлопцем та дівчатами одна з них зробила йому зауваження. Відвідувачу це не сподобалося. Він витягнув пістолет і зробив впритул постріл у потерпілу.

Особу стрільця з'ясували одразу. Переховувався злочинець майже два місяці. Врешті, оперативники виявили криївку підозрюваного.

- Якщо ви добровільно не відкриваєте вказане житло, ми своїми засобами відчиняємо двері силою.

27-річний молодик винаймав квартири, користувався різними засобами пересування, мало з ким спілкувався. Ховатися йому допомагали приятелі- кримінальники.

Ігор Баб'юк, керівник підрозділу УМВС України в Івано-Франківській області:

- Ці особи неодноразово міняли автомобілі, зустрічалися, як правило, з ним в нічний час, зустрічалися в таких місцях, де неможливо було появитися працівникам міліції, використовували вони закриту абонентську групу мобільних телефонів, до якої не так просто добратися і не так просто це все вичислити.

Свідчити Віктор Корягин відмовляється. Зброї, з якої стріляв, ще не знайшли. Вирішують питання про обрання щодо нього запобіжного заходу. Молодика вже двічі судили - за бешкет із застосуванням зброї. Досі він відбувався штрафами. Тепер йому загрожує щонайменше 10-річне ув'язнення.