Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

6 квітня 2011, 11:49 Інше
У Луцьку правоохоронці затримали контрабандиста й п'яного водія
У Луцьку правоохоронці затримали контрабандиста й п'яного водія

Напруженим виявився ранок у Луцьку. В різних кінцях міста міліціянти ловили контрабандиста і п'яного водія.

Кермувальника ось цього "Фольксвагена" наряд ДПС зупиняв тричі. Лише після останньої спроби 29-річний водій німця пригальмував. Інспектори кажуть: розмовляв молодик нахабно, що перевозить у салоні авта - говорити відмовився.

Правоохоронці з водієм:

- Покажіть, що під сідушкою.

- Я пасажирів не перевожу.

- Це не важно, ви покажіть сідушки.

- Так там не указано, що вони мають бути.

- Вказано, ми все пробили по базі…

Транспорт таки перевірили й побачили: салон напхом напханий побутовою технікою іноземного виробництва. Жодних документів на неї не було, тож даївці припускають: електроніка або крадена, або приїхала в Україну нелегально.

Андрій Владимир, керівник сектору ДАІ у Волинській області:

- В принципі, є підозра стосовно того, звідки цей вантаж. Його походження, бо там немала кількість побутової техніки була. І разом з тим - жодних документів. Що вбачається в діях водія, буде з'ясовано в ході подальшої перевірки.

Ще одного підозрілого автомобіліста патруль затримав на іншій луцькій вулиці. Той саме намагався виїхати на центральну магістраль. Те, що з водієм не все гаразд, було видно по його автівці.

Микола Філіпчук, співробітник ДАІ у Волинській області:

- Було видно по машині: на бампері трава, колесо пробите - тобто, десь він вдарився в якусь бровку, що пробив. Коли підійшли, він сказав: "У мене нічого немає. Я тут не їхав, нічого не робив". Почав десь дзвонити, казати: "Ви мені нічого не зробите".

Діалог із явно нетверезим кермувальником продовжили вже у відділку.

Микола Філіпчук, співробітник ДАІ у Волинській області:

- Склали на нього адмінпротокол про керування транспортним засобом в стані сп'яніння і, як виявилося, що в нього і без того багато правопорушень дорожнього руху. В тому числі, і за керування у стані сп’яніння. Керування без документів, в нетверезому стані, порушення вимог знаків, швидкісних режимів. Різного роду грубі порушення.

Після такої п'яної витівки, прогнозують правоохоронці, суд позбавить горе-кермувальника прав, щонайменше, на два роки. Поновити ж водійське посвідчення дозволять тільки після складання іспиту на знання правил дорожнього руху.