Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

16 квітня 2009, 10:54 Суди
Колишній зять-азербайджанець порізав свого колишнього тестя
Колишній зять-азербайджанець порізав свого колишнього тестя

Мій будинок – моя фортеця. Прислів’я актуальне для родини Литовченків. Своє життя у власному будинку вони захищають вилами та сокирою. Бояться повернення зятя.

Любов Литовченко, постраждала: «Оце біля дверей у мене ось стоїть така сапа. Я надіюсь, шо вона нам спасе життя. Біля оцього вікна молоток. Сокирка буде ось біля цього вікна. Ну, вона лежить під діваном».

Любов Петрівна вдома боїться ночувати. Її колишній зять погрожує вбити всю родину. І то - не лише балачки. Голова сім’ї з ножовими пораненнями лежить у лікарні. Певного вечора молодик удерся до будинку.

Любов Литовченко, постраждала: «Коли вже він почав знову дертися у побиті двері, я подала чоловікові сокиру і він замахнувся на нього раз. Той злякався, отскочив. Але ж знов. Я ж йому сказала, рубай, прийшов нас різать, рубай».

Катерина Соловей, мати постраждалої: «Я в двері заходжу, так кров’ю об’юшено всі ступеньки. Двері розбиті, скло кругом. Крові в хаті повно. І міліціянтів штук 5 було. А до ранку з’їхалося 20 чоловік. Міліції. Постояли, побалакали».

Дівчина вийшла заміж за Сеймура Мамедова, бо завагітніла. Одразу після РАГСу чоловік почав вимагати постійної приписки.

Любов Литовченко, постраждала: «Зразу як дочка завагітніла, требував, шоб вона зробила аборт. Але у неї проблеми по здоров’ю були, шо аброт не можна було робить. І з перших днів почав вимагать приписку. - Скажіть, чого ви не захотіли прописать його? - Бо він дуже погана людина і даже малесеньку дитину бив».

Щоденні сварки та знущання, зрештою дружина Сеймура пішла від нього. Після цього азербайджанець оскаженів. Молодиця побоялася навіть зустрітися з нами. Потерпає, щоб чоловік її не знайшов.

Любов Литовченко, постраждала: «Знов угрози, що дає два дня на те, щоб йому отдали дитину або він заріже мого сина і онука,який проживає в Вишгородському районі».

Сеймура Мамедова за скоєний злочин вже кілька тижнів розшукують міліціянти. Тож якщо ви знаєте, де переховується цей чоловік, телефонуйте «102».

Микола Жукович, керівник відділу міліції в Київській області: «По даному факту міліцією порушена кримінальна справа за статтею 121-ою - умисне нанесення важких тілесних ушкоджень. Проводиться подальше слідство. І ця людина перебуває у розшуку. Ми її розшукуємо».

Любов Петрівна міліціянтам уже не довіряє. І розраховує лише на сокиру. А найбільше боїться за дітей.

Тарас Білаш, Олександр Данилов, Віталій Савенко, НТН