Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

3 лютого 2011, 12:46 Нещасні випадки
На Сумщині загинув 15-річний хлопчик, вистрибнувши з автоцистерни на ходу
На Сумщині загинув 15-річний хлопчик, вистрибнувши з автоцистерни на ходу

Смерть 15-річного каскадера: задля розваги хлопчак на Сумщині на ходу застрибнув на автоцистерну. Коли спробував злізти, зірвався, і - головою об лід.

На скорботному знімку Денис - у спортивній формі. Хлопець вчився на газівника, але мріяв стати футболістом.

Надія Більченко, кураторка загиблого:

- Якщо говорять, що на тому світі потрібні янголи, то це саме та дитина. Скільки у нього було друзів - можна було бачити, коли ми його ховали. Було стільки дітей! Не тільки з нашої школи, однокласників, друзів, товаришів по команді!

Денис і двоє його приятелів сказали батькам, що йдуть спускатися з гірки, а самі вирішили пограти в каскадерів. Застрибнути на вантажівку і проїхатися з вітерцем. Хлопці знали, де на трасі слизько, і водії пригальмовують.

Тетяна Касьяненко, слідчий Охтирського МВ міліції:

- Вони застрибнули на автомобіль, двоє причепилися ззаду, а один заліз на металеві сходинки, що йдуть вгору на металеву цистерну. Доїхавши до цього місця, двоє неповнолітніх хлопців, що їхали ззаду, побачили, що їх товариш намагається злізти з металевих сходинок, і з необережності впав униз на зледеніле покриття.

Зістрибнули услід за Денисом. Він був мертвий, бо вдарився скронею об кригу. Вантажівка поїхала далі, водій і не помітив бешкетників. Його колеги кажуть, це й не дивно - в темряві та ще й з причіпною цистерною.

Анатолій, водій:

- Чіпляються на трала, катаються - дітвора… Ночью, як трал їде, як же він почує? Він їде, спереді дивиться. Це еслі машина обгоняє, в дзеркало свєт, то видно. А так він же ззаду не дивиться, не видно.

Водії вантажівок скаржаться: такі розваги місцевим хлопчакам вже як звичка.

Тетяна Касьяненко, слідчий Охтирського МВ міліції:

- Це дуже небезпечні ігри, хотілося би, щоб молоді люди самі це розуміли, і не ризикували власним життям.