Телеканал НТН
Сообщить новость

Новости канала

3 февраля 2011, 12:46 Несчастные случаи
На Сумщине 15-летний мальчик погиб, спрыгнув с движущейся автоцистерны
На Сумщине 15-летний мальчик погиб, спрыгнув с движущейся автоцистерны

Смерть 15-летнего каскадера: ради развлечения мальчишка на Сумщине на ходу запрыгнул на автоцистерну. Когда попытался слезть, сорвался, и - головой об лед.

На скорбном снимке Денис - в спортивной форме. Парень учился на газовщика, но мечтал стать футболистом.

Надежда Бильченко, куратор погибшего:

- Якщо говорять, що на тому світі потрібні янголи, то це саме та дитина. Скільки у нього було друзів - можна було бачити, коли ми його ховали. Було стільки дітей! Не тільки з нашої школи, однокласників, друзів, товаришів по команді!

Денис и двое его приятелей сказали родителям, что идут кататься с горки, а сами решили поиграть в каскадеров. Запрыгнуть на грузовик и проехаться с ветерком. Ребята знали, где на трассе скользко, и водители притормаживают.

Татьяна Касьяненко, следователь Ахтырского ГО милиции:

- Вони застрибнули на автомобіль, двоє причепилися ззаду, а один заліз на металеві сходинки, що йдуть вгору на металеву цистерну. Доїхавши до цього місця, двоє неповнолітніх хлопців, що їхали ззаду, побачили, що їх товариш намагається злізти з металевих сходинок, і з необережності впав униз на зледеніле покриття.

Спрыгнули вслед за Денисом. Он был мертв, потому ударился виском об лед. Грузовик поехал дальше, водитель и не заметил хулиганов. Его коллеги говорят, это и неудивительно - в темноте, да еще и с прицепной цистерной.

Анатолий, водитель:

- Чіпляються на трала, катаються - дітвора… Ночью, як трал їде, як же він почує? Він їде, спереді дивиться. Це еслі машина обгоняє, в дзеркало свєт, то видно. А так він же ззаду не дивиться, не видно.

Водители грузовиков жалуются: такие развлечения у местных мальчишек уже как привычка.

Татьяна Касьяненко, следователь Ахтырского ГО милиции:

- Це дуже небезпечні ігри, хотілося би, щоб молоді люди самі це розуміли, і не ризикували власним життям.