Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

5 жовтня 2017, 03:23 Свідок
Допоможіть врятувати Світлану!
Допоможіть врятувати Світлану!

Світлані лише тридцять вісім. Вона мала б носити красиві речі, радіти успіхам рідних. Проте, хвороба, яку в народі звуть "слонячою", нищить жіноче щастя. Одного дня бідолашна помітила червону пляму на нозі, вона почала набрякати і за місяць збільшилась вдвічі. Сільський хірург сказав, що все через нирки, і навіть запропонував одну видалити. Жінка злякалась і поїхала на консультацію до міста. Там їй встановили правильний діагноз - вторинний лімфостаз. І одразу попередили, що таке в Україні не лікують.

З хворобою родина Світлани бореться вже п'ять років. Чоловік покинув роботу і тепер офіційно доглядає дружину-інваліда. Отримує від держави аж 27 гривень на місяць. Але каже, що вибору не має.

Нещодавно в родини з'явилася надія. Фахівці Інституту хірургії та трансплантології у Києві готові прооперувати Світлану за 100 тисяч гривень - це вартість ліків. Проте, таких грошей в родині ніхто заробити не може, продати їм нічого. Чоловік Світлани в розпачі, що не може врятувати дружину. Якщо Світлану найближчим часом не прооперують, у неї можуть відмовити нирки, вона може померти! Тоді двоє маленьких хлопчиків можуть залишитись без мами.

Реквізити для допомоги:

5168 7556 2286 4946

Дурня Світлана Петрівна

телефон 068 345 52 94