До шістдесяти трьох зросла кількість постраждалих внаслідок отруєння копченою рибою, серед них шестеро дітей, найменшій з яких лише рік. Постраждалі у стані середньої тяжкості.
Тим часом, продавчині львівського базару, яка збувала неякісну продукцію, повідомили про підозру. Правоохоронці з'ясували, що підприємниця сама виготовляла скумбрію гарячого копчення в гаражі із порушенням санітарних норм. Цей саморобний товар збувала на привокзальному базарі. Документів, які б підтверджували якість риби, не мала. У підозрюваної був дозвіл лише на торгівлю спеціями.
Усю рибу вилучили санітарні лікарі, а ятку закрито. Підприємниці загрожує до восьми років позбавлення волі. Це наймасовіше харчове отруєння на Львівщині за останні десять років.