Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

8 червня 2017, 18:09 Свідок
Сто мільйонів гривень застави Романа Насірова не переказуватимуть на рахунок держави
Сто мільйонів гривень застави Романа Насірова не переказуватимуть на рахунок держави

Відповідне рішення ухвалив Солом'янський районний суд столиці. І оскарженню воно не підлягає. Прокурори впевнені, що відсторонений голова Державної фіскальної служби Роман Насіров не виконував забов'язання суду - не здав свої два паспорти, закордонний та громадянина Великої Британії. Натомість адвокати запевнили, що український паспорт для виїзду за кордон - недійсний, а іншого у звинувачуваного просто немає.

На заяви Романа Насірова про те, що в нього немає британського паспорта та що він не довіряє доказам НАБУ, вже відреагувала посол Великої Британії в Україні. У своєму Твіттері Джудіт Гоф заявила, що лист британської сторони до Національного антикорупційного бюро щодо громадянства Насірова є справжнім. А інформація, надана паспортною службою Великої Британії, - правдива.

Нагадаємо, Романа Насірова підозрюють у зловживанні службовим становищем, через що держава зазнала збитків на майже два мільярди гривень. На початку березня суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави у сто мільйонів гривень.