Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

1 червня 2017, 21:27 Свідок
У США розлучаються вчителька та її колишній учень, якого вона зґвалтувала ще 12-річним
У США розлучаються вчителька та її колишній учень, якого вона зґвалтувала ще 12-річним

У 1996 році в Сіетлі вчителька Мері Кей вступила в сексуальні стосунки зі своїм 12-річним учнем-шестикласником. На той час жінці було 34 роки і вона мала чотирьох дітей. Її арештували наступного року, коли вона від нього завагітніла. Жінка визнала провину у зґвалтуванні дитини.

Спершу її засудили до шести місяців ув'язнення, потім вирок скоротили до трьох - за умови, що вона не контактуватиме з колишнім учнем. Але за кілька тижнів пару помітили разом, вони займалися сексом у машині. І жінку ув'язнили вже на сім років, попри те, що вона знову завагітніла.

У в'язниці вона народила другу дитину від Вілі. Коли Мері звільнили, йому вже був 21 рік. І тоді вже закон не забороняв закоханим бачитися. Після її ув'язнення вони таємно одружилися. Останні 12 років вони прожили в шлюбі, виховуючи двох доньок.

Зараз Віллі майже стільки ж років, скільки було його коханій, коли вони почали стосунки. І начебто проблеми в їхньому житті скінчилися, і навіть почав згасати інтерес преси. Аж раптом новина, що як грім серед ясного неба, - розлучення.