Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

11 квітня 2017, 21:21 Свідок
У Дніпрі через сумнівне будівництво страждають школярі
У Дніпрі через сумнівне будівництво страждають школярі

Учні однієї зі шкіл Дніпра змушені навчатися в пилюці, під гуркіт та нецензурну лайку робітників. Всі ці незручності через сумнівне будівництво поряд. Його не просто ведуть по сусідству з навчальним закладом - майбутній будинок мало не краде територію школи.

Зведення поряд зі школою розпочалося ще у 2007 році. Тоді на сесії міськради ухвалили рішення: демонтувати стару будівлю спортивної школи, а замість неї звести новий об'єкт - житловий будинок. Як компенсацію, забудовники обіцяли перший поверх елітної споруди віддати під спортивні зали дитячо-юнацької спортивної школи. Втім директор закладу дедалі більше має сумнівів в тому, що майбутній об'єкт відповідатиме цим вимогам.

Інспектори з архітектурно-будівельного контролю вже двічі намагалися здійснити перевірку скандального будмайданчика. Втім далі паркану їх не пустили. За фактом порушень, на відповідальних осіб були складені адмінпротоколи, але забудовників це не злякало. Якщо найближчим часом приписи про допущення посадовців на об'єкт не будуть виконані, представники міської ради обіцяють звернутися до поліції та прокуратури.