Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

5 квітня 2017, 14:40 Свідок
Правоохоронці розшукують вбивцю знайденого в лютому киянина
Правоохоронці розшукують вбивцю знайденого в лютому киянина

Півтора місяці тому "Свідок" показав портрет мертвого невідомого чоловіка! І ось після виходу матеріалу в ефіру - сусіди та родичі впізнали у ньому 45-річного киянина. Тепер правоохоронці розшукують його вбивцю, однак слідство зайшло у глухий кут - винний розгулює на волі. Тож надія нині знову на вас. Можливо ви впізнаєте і душогуба.

Десятки ножових поранень та жодних документів - півтора місяці тому у Святошинському районі столиці знайшли мертвого чоловіка. Тіло лежало серед сосен. Лише за двадцять метрів від житлового комплексу. Мешканці будинку нічого не бачили й не чули. Вбитого довгий час ніхто не шукав, його особа не була встановлена. Тож разом із дизайнерами ми зробили портрет убитого чоловіка. Описали його зовнішність та одяг. І разом із правоохоронцями звернулися до глядачів "Свідка". І завдяки нашій програмі люди таки впізнали чоловіка! 

Правоохоронці та рідні просять допомоги у глядачів. Якщо ви впізнали чоловіка на фото, не зволікайте - телефонуйте за номерами (044) 424-03-41 або 102.