Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

11 травня 2016, 22:46 Суспільство
У Києві кримінальників-гастролерів затримали під час сходки
У Києві кримінальників-гастролерів затримали під час сходки

Вони їдуть - їх ловлять! В Україні не припиняються постійні гастролі кримінальних авторитетів з Кавказу! Ще не встигли вщухнути пристрасті після приголомшливого затримання злодіїв у законі у Дніпропетровську, як силовики накрили сходку в Києві. Серед затриманих - грузинський кримінальник Георгі Лобжанідзе на прізвисько Куцу.

- Здравствуйте, это ваша машина? Ваша машина? Вы не против, чтобы мы ее осмотрели с понятыми?

Ось так люб'язно полісмени звертаються до, на перший погляд, звичайної компанії чоловіків поблизу одного зі столичних кафе. Та ця перевірка не випадкова. Копам вдалося вистежити й затримати небезпечних злочинців - під час так званої сходки. Самі кримінальні авторитети вдають, що не розуміють, чому вони опинилися у відділку поліції.

- Вы знаете, почему вас задержали?

- Нет.

- Цель пребывания в Киеве?

- Приехал как водитель человека.

- А кого привезли?

- Знакомого, друга.

- Я приехал в Киев погулять, отдохнуть.

- Сами приехали?

- Нет.

- С друзьями? 

- Да.

Серед затриманих - 45-річний грузинський злодій у законі Георгі Лобжанідзе на прізвисько Куцу. Разом із ним - 8 кримінальних авторитетів, усі уродженці Донбасу. Під час сходки злочинці обоговорювали перерозподіл сфер впливу на території Одеської області, Горлівки й Бахмута. Та правоохоронцям розповідали зовсім інше.

- Скупиться приехал.

- Откуда приехали?

- Из Красноармейска.

- В гости приехал.

- Почему вас задержали, почему находитесь в полиции?

- Не знаю.

Зрозуміло, правоохоронці байкам чоловіків, які ті розповідають слідчим, не вірять. Тож усі затримані зараз у СІЗО. Їх всіх перевіряють на причетність до скоєння злочинів на території України. До слова, кримінальних гастролерів з Кавказу та Росії в Україні ловлять мало не щотижня.