Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

16 квітня 2016, 21:53 Суспільство
Московська поліція водометом розганяла стритрейсерів
Московська поліція водометом розганяла стритрейсерів

У Москві сталася сутичка поліцейських із автогонщиками. Стритрейсери вночі вирішили влаштувати перегони. На Ходинське поле з'їхалося чимало водіїв і просто глядачів. Втім, нелегальні змагання так і не відбулися.

У Москві - масові зіткнення з поліцією та безлади. Все через шалені вуличні перегони. На Ходинському полі зібралися кілька тисяч стрітрейсерів. Водіям від 15 до 30 років. Організатори автошоу не узгодили свої дії з чиновниками, тому за кілька хвилин на місці перегонів вже було чимало поліції. Правоохоронці назвали дійство "сходкою". Розлючені автолюбителі почали палити фаєри та кидати у натовп петарди.

- Фаер-шоу, говорили?
- Скорей всего, это была резина.
- То есть попросту гоняют вас.

Полісменів викликали місцеві мешканці. Адже заснути було просто неможливо - гучний звук потужних двигунів і шалені крики тисяч глядачів. Коли стрітрейсери побачили копів, оточили їхні машини та почали розмальовувати транспорт правоохоронців. Усе це супроводжували лайкою.

За інформацією ЗМІ, аби вгамувати натовп водіїв, поліцейські змушені були застосувати водомети. Є і затримані та травмовані. Щоправда, скількох порушників відвезли до відділку та лікарень - не повідомляють.

Філіп, стритрейсер:

- Людям делать нечего. Не хватает здесь только ОМОНа. Полиция была, скорая была.

Щоправда, правоохоронці переконують, що за водомет свідки могли прийняти пожежну машину, яка зупинилася неподалік. Мовляв, іншої подібної техніки на місці інциденту не було.