Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

15 квітня 2016, 01:09 Суспільство
Кейт і Вільям відвідали Бутан
Кейт і Вільям відвідали Бутан

Британське королівське подружжя продовжує візит в Азію. Наразі вони прилетіли в гімалайське королівство Бутан. І там зустрілися зі своїми двійниками.

Кейт Мідлтон і принц Вільям завершили індійські мандри. Сьогодні вранці монарше подружжя прилетіло до Бутану. В "королівстві щастя", як називають цю маленьку країну між Індією та Китаєм, вони будуть два дні. Літак Кейт і Вільяма приземлився в аеропорту Паро, який має славу одного з найнебезпечніших летовищ світу. Бо оточений горами. На трапі літака Кейт з'явилася у кремовій сукні від Еміліа Вікстед. Щоправда, ЗМІ помітили, що герцогиня повторюється. Вона вже одягала її кілька років тому. В аеропорту їх зустрічали сестра королеви Бутану принцеса Чімі з чоловіком.

І вже за кілька годин герцог і герцогиня зустрілися зі своїми бутанськими двійниками! Адже тамтешню королівську пару називають "Кейт і Вільямом Сходу". Для цієї зустрічі Міддлтон спеціально замовила у бутанських кравців національну спідницю - кіру. До неї Кейт підібрала етно-жакет. Разом із гімалайськими монархами Вільям і Кейт пішли до буддійського храму.

Потім були стрільби з лука. Це в Бутані більше ніж національний вид спорту. Видатних лучників там вважають героями. Кейт стрільбу провалила. Не вразив результатом і Вільям. 

А напередодні, в останній день індійського турне, герцог і герцогиня Кембриджські годували сиріт - слоненят і маленьких носорогів - у національному парку Казіранга.