Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

11 квітня 2016, 23:34 Суспільство
Герцог і герцогиня Кембриджські відвідали Індію
Герцог і герцогиня Кембриджські відвідали Індію

Гламурна дипломатія. Кейт Мідолтон і принц Вільям приїхали з офіційним візитом до Індії. Британське королівське подружжя оселилося в розкішному готелі. Спадкоємці престолу вже відвідали купу святкових заходів. А Кейт, як завжди, вразила всіх своїми витонченими сукнями.

Одразу після прибуття в Мумбаї Королівське подружжя відвідало готель "Тадж-Махал". Там вшанували пам'ять загиблих під час мумбайських нападів 2008 року, в результаті яких загинуло 166 осіб. Кейт Мідлтон та Вільям мешкають в одному з найрозкішніших готелів Мумбая. Номер коштує майже 10 тисяч фунтів стерлінгів за ніч. Апартаменти спадкоємцям Британського престолу надали безкоштовно в знак особливої ​​прихильності.
 
За сім днів візиту до Азії принц Вільям та герцогиня Кейт візьмуть участь у понад 20 заходах. Монарша чета вже зустрілася із дітьми з бідних родин і пограли з ними у крикет.  Герцог і герцогиня Кембриджські продемонстрували вражаючу здатність користуватися  битою.

А ввечері взяли участь у гала-бенкеті, на якому були присутні сто п'ятдесят найвпливовіших представників Болігархата - олігархів Мумбая і національних знаменитостей. Там Королівське подружжя позувало для фотографів разом з міс світу Айшварією Рай та так званим королем Боллівуду Шахрух Ханом - рекордсменом серед індійських акторів за кількістю виграних нагород. 

Модні критики і преса навипередки оцінювали вбрання Кейт і визнали їх ефектними і етично вивіреними. Герцогиня вдень була в яскравому костюмі з нової колекції модного будинку Alexander McQueen з популярним в Індії орнаментом пейслі - "турецький огірок". Пізніше вдень, під час зустрічі з дітьми, Кейт продемонструвала справжній бохо-шик і повагу до індійської моди, вибравши сукню бомбейського дизайнера Аніти Донгрі.

І, нарешті, ввечері Кейт віддала перевагу своєму улюбленому бренду Дженні Пекхем і підібрала до нього важкі сережки з ляпіс-лазуриту з розсипом дрібних діамантів по канту з колекції індійського ювелірного дому. Преса оцінила їх у 2.5 тисячі фунтів.

Принц Вільям хоче повторити маршрут своєї матері - принцеси Діани. І хоче сфотографуватися разом із Кейт на тій же лавці біля Тадж-Махала, що й леді Ді. Знаменитий знімок принцеси Діани, яка сидить на самоті на тлі величної будівлі, зробили за п'ять років до її смерті. Преса пише, що зараз із Тадж-Махалом виник скандал, адже Форін Офіс - британське  Міністерство закордонних справ - захотіло, аби влада міста прибрала будівельні ліси біля стін монумента. Аби Кейт та Вільям там сфотографувалися.