Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

5 квітня 2016, 00:01 Суспільство
Симулятор смерті запрацював у Шанхаї
Симулятор смерті запрацював у Шанхаї

Побувати на власному похороні й живцем спалити себе в крематорії! Неймовірно реалістичний і моторошний атракціон смерті запрацював у Китаї. Чи багато охочих полоскотати нерви собі й близьким, і скільки коштує така розвага?

Воскреснути з мертвих і заново народитися на світ! Думаєте, вигадка? Ні - реальність. Неймовірний атракціон - симулятор смерті - з'явився у Шанхаї. Написавши заповіт, ви можете вирушити в небуття!

В кімнаті навмання вибирають наступну жертву, й любитель гострих відчуттів опиняється в крематорії! Спалення живцем, а потім народження - крізь латексну подобу утроби матері!

Ті, хто не побоявся навідатися до потойбіччя й вижити, наостанок обмінюються враженнями від атракціону смерті. 

Цзі Руксінь, відвідувачка атракціону:

- Коли згасає світло, подих перехоплює, серце  вистрибує з грудей. Ти чуєш різні моторошні звуки, а за мить розчиняються двері й занурюєшся в темряву. Я дуже злякалася! Бракує слів, щоб описати ці емоції!

Лю Сівей, відвідувач атракціону:

- Дуже неоднозначні відчуття. Тобі немов дають шанс заспокоїтися, збавити темп і замислитися над тим, як жив до цього моменту! Тут змінюється все, ти опиняєшся на краю прірви й цілковито перезавантажуєшся! Неймовірно!

Автори атракціону страху кажуть, що працювали над ним впродовж останніх 4 років, і обіцяють продавати симулятори й за межами Китаю. Адже попит на винахід - просто шалений.   

Дін Руї, розробник симулятора:

- Люди зазвичай не підготовлені до смерті! Цей симулятор дає змогу знайти відповіді на багато запитань, переоцінити все, що маєш і що можеш втратити. Зазирнувши в очі смерті, людина стає інакшою!

Триває вся процедура близько 2 годин. А квиток обходиться в символічних 444 юані - це майже 70 доларів.