Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

14 грудня 2015, 22:03 Суспільство
Безпечний Новий рік - Дід Мороз
Безпечний Новий рік - Дід Мороз

Замість новорічного настрою - зіпсоване свято. Зустріти Діда Мороза на порозі власної квартири - чи не диво? В наш час, ще й тверезого - справжня магія! Як обрати Діда Мороза, щоб він влаштував справжнє свято, а не п'яний бешкет.

Свято наближається! Місто вдягається в новорічну мішуру. Діти пишуть листи Діду Морозу.

- Дед Мороз, ты добрый, принеси Варе Кривокрика.

Дракона чекає в подарунок п'ятирічна Варвара.

Тетяна, киянка:

- Письма пишем, бросаем в почтовый ящик, Дед Мороз же все читает.

Діда Мороза мама Варвари запрошує заздалегідь. Вибрати правильного казкового персонажа, щоб він подарував дітям радість, непросто.

Тетяна, киянка:

- Были такие ситуации, когда встречали у знакомых: - Дед Мороз вызвали? Уже запах и это состояние, уже концентрируешься на том, что Дед Мороз пришел нетрезвым.

Магія алкоголю нерідко зачаровує Дідів Морозів. Деякі бородані дотримуються принципу: випив - покури! І навіть американські Санта-Клауси не проти хильнути чарку-другу. А які ефектні виходи під градусом! Дітлахи - в захваті! Але добре, що Санта не заліз у димаря. А цього нетверезого казкового персонажа везуть не санчата з оленями, а більше сотні конячок. І це дуже небезпечно. Полісменам він влаштував справжню виставу. 

- Це мій час у році! Один, два, три, чотири...

Якщо нас дивляться дітки, та й дорослим, які вірять у дива, скажемо - це несправжні Діди Морози. А підробка. Казкові персонажі не п'ють! 

- Все, что угодно - и вино, и виски, и пиво.

Це Гриша полюбляє на дозвіллі. На роботі - ані краплі!

Григорій Єрмилко, актор:

- Нужно сохранять эту дистанцию, все-таки ты на работе, да и потом, дети все видят - ну какой ты пример подаешь? Такой святой для них образ, и тут спускается до простых смертных.

Актор вже другий рік трудиться Дідом Морозом. Усі новорічні свята. А 31-го грудня взагалі всю добу! Каже - жодна печінка й репутація не витримали всюди пити!

Дарина Лагуткіна, директор агенції з влаштування свят:

- После всех этих дней рабочих мы со своими актерами идем в кафе и можем позволить себе отметить, на работе - нет.

Тому, якщо до вас завітав казковий персонаж із цілком реальним сп'янінням або просто запахом алкоголю - можете просто відмовитися від виступу. Хоч яким би смішним він не здавався.

Дарина Лагуткіна, директор агенції з влаштування свят: 

- Нужно сразу в агентство звонить и узнавать - мы заказывали у вас актеров, но такой-то пункт нам это не нравится, мы отказываемся или давайте нам каких-то других актеров, конечно.

Агентство повинне повернути передоплату. І, звісно, вибачитись. А з цим Дідом Морозом-пияком попрощатися. Нехай нічого не зіпсує вам свят!