Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

2 грудня 2015, 13:03 Суспільство
Перший український триллер вже знімається!
Перший український триллер вже знімається!

Мерці, гуцули-пияки, копи-вампіри, міністр-перевертень та спецпризначенці-убивці! В Україні стартують зйомки першого повнометражного фільму жахів!Справжній світового масштабу хорор підтримало Держкіно й навіть профінансує половину бюджету стрічки - 9 мільйонів гривень. Продюсери обіцяють зірковий склад. У головній ролі - відомий ведучий Микола Вересень. У фільмі "Шлях мерця" він виконає самого себе. Не відкриваючи інтриги, актор зазначив, що це на нього полюватиме нечисть у вигляді правоохоронців, чорти намагатимуться затягти до пекла, а сам він думатиме, що Іван Грозний. Та чи буде хепі-енд, український глядач дізнається у 2017-му році, коли стрічка вийде у прокат.

Георгій Фомін, режисер фільму:

- Мы сделаем хорошее кино, материал хороший, Вересень прекрасный, поддержка Госкино есть. Меня больше интересует момент дальнейшей судьбы сделаного кино, потому что сейчас я наблюдаю, что у нас катастрофа с прокатом.

Пилип Іллєнко, голова Державного агентства України з питань кіно:

- Завдяки збільшенню фінансуваня на початку осені цього року Держкіно до кінця року запустить у виробництво близько 40 назв українських фільмів.