Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

27 жовтня 2015, 00:55 Суспільство
У Канаді влаштували передчасне Різдво для онкохворого хлопчика
У Канаді влаштували передчасне Різдво для онкохворого хлопчика

Подаруйте дитині Різдво. З таким, здавалося б, простим проханням до людей звернулися мешканці невеликого містечка Сент Джордж у Канаді, й змогли власноруч створити зимову казку у жовтні на подвір'ї будинку маленького Евана. Про неймовірну віру й дорослих, які дарують дива дітям.

До будинку в містечку Сент Джордж у Канаді Різдво з кучугурами снігу, хоч і штучного, казковими персонажами, святковою ілюмінацією і Сантою в жовтні прийшло невипадково. Тисячі людей вирішили влаштувати неймовірне свято семирічному хлопчику. Еван Леверсаж - онкохворий. Пухлину мозку у нього виявили ще у два роки.

Ніколь Веллвуд, мати хлопчика:

- Пухлина почала розростатися, вражати нові ділянки мозку. До цього Еван пройшов сім етапів хіміотерапії, безліч болючих процедур, але жодного результату.

До Різдва її синочок найімовірніше не доживе... Такою новиною приголомшили лікарі. Але родина не втрачає надії. У соцмережах запустили кампанію і почали збирати гроші на лікування. І небайдужі люди зробили неможливе. Вранці з вікна будинку Еван побачив усіх улюблених персонажів. 

- Він найбільше зрадів, коли побачив повідомлення від Спанч Боба, потім я сказала, що до нас їде Санта Клаус. А ще - це просто незабутні емоції. Коли стільки людей гуртом намагаються подарувати казку і їм це вдається.

Навіть зірки, приміром, Джастін Бібер, відгукнулися на прохання в соціальних мережах.

- Ми вчора вперше, відколи дізналися, що Еван хворий, були насправді щасливі. Ми зрозуміли, що таким діткам, як мій син, можна допомогти. Ми вдячні за кожен пост у соціальній мережі, за кожну інсталяцію, малюнки дітей, за підтримку дорослих.

В місті Сент Джорж мешкає три тисячі людей. В різдвяній вечірці для маленького пацієнта взяли участь вдвічі більше людей. Родина вірить, що їхня історія стане прикладом для інших. Адже здійснити мрію одного маленького хлопчика для дорослих зовсім не складно.