Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

1 жовтня 2015, 19:15 Суспільство
Дмитро Шепєлєв забороняє родині Фріске бачитися з сином
Дмитро Шепєлєв забороняє родині Фріске бачитися з сином

Батько Жанни Фріске погрожує вбити свого зятя - телеведучого Дмитра Шепелева! Вже три місяці родичі померлої зірки не можуть знайти компромісу із вдівцем, і все - через дворічного сина пари Платона. Зі слів батька Жанни - Шепелев забороняє їм бачитися з онуком. Ба більше, Володимир Фріске впевнений, що саме через телеведучого його молодша донька Наталя - втратила дитину. З ким же залишиться Платон та чому в зірковій родині спалахнув конфлікт?

Батько Жанни Фріске погрожує вбити свого зятя - телеведучого Дмитра Шепелева! Вже три місяці родичі померлої зірки не можуть знайти компромісу із вдівцем, і все - через дворічного сина пари Платона. Зі слів батька Жанни - Шепелев забороняє їм бачитися з онуком. Ба більше, Володимир Фріске впевнений, що саме через телеведучого його молодша донька Наталя - втратила дитину. З ким же залишиться Платон та чому в зірковій родині спалахнув конфлікт? Павло Прядко зв'язався з телеведучим.

Бачити онука хоча б раз на тиждень! Батьки й сестра померлої співачки Жанни Фріске готові боротися до останнього зі своїм зятем Дмитром Шепелевим. Рідні кажуть, що телеведучий ховає від них дворічного сина зіркової пари - Платона  та висуває неприйнятні умови за яких вони зможуть з ним бачитися.

Скандал між родиною співачки та Дмитром спалахнув фактично одразу після смерті Жанни - Шепелев обмежив зустрічі маленького Платона з батьками зірки та її сестрою. Володимирові Борисовичу - батькові співачки вже урвався терпець. Днями в мережі з'явився аудіозапис, на якому чутно, як 63-ирічний чоловік погрожує Шепелеву розправою.

Одразу після цього інциденту Дмитро Шепелев написав заяву до поліції на свого тестя. Мовляв, його слова - це пряма загроза життю. Та ось сам Володимир Борисович вже прокоментував конфлікт. Каже, що в той день приїхав до Дмитра, аби забрати в гості свого онука Платона.

Володимир Фріске, батько Жанни Фріске:

- Он начал провокацию, он начал мне ставить условия, условие одно, я говорю, что мы должны видеться ребенка раз в неделю, он так цинично, нет! Один раз в неделю это много! Раз в месяц и то с моим охранником, с няней на моей машине.

Наталя Фріске, сестра Жанни Фріске:

- Шепелев специально довел папу, он вывел его из себя,а потом записал на диктофон и выдал это журналистам. Это было сделано для того, чтобы он мог выдать эту запись и мог апеллировать на то, что папа  невменяемый, и что ему нельзя общаться с Платоном в случае, если мы обратимся в суд.  Нам не дают видеться с сыном Жанны, хотя мы воспитывали его с самого рождения. Родители Димы говорят, что это их ребенок.

Мати Жанни Фріске - Ольга Володимирівна - у відчаї. Вона виховувала Платона й стала  для нього другою мамою, поки Жанна лікувалася за кордоном. Батько артистки впевнений: дворічний онук потрібен Шепелеву лише для піару. Чому телеведучий не хоче бачити сестри Жанни Фріске, висуває умови батькам і з ким залишиться дворічний Платон? Відповіді на ці запитання ми хотіли почути від самого Дмитра Шепелева, та він виявився небагатослівним.

Зі слів Володимира Фріске, Шепелев та його рідні винні у смерті ненародженої дитини молодшої сестри Жанни - Наталі.  Адже саме через цей тривалий конфлікт серце майбутнього онука зупинилося в утробі матері.

Володимир Фріске, батько Жанни Фріске

- Она была беременная, она приняла все это очень тяжело. Из-за него дочка, у маленького ребенка остановилось сердце. Они довели ее по телефону. Я обвиняю их в смерти моего не родившегося внука.

Родина Фріске хоче аби зірковий зять змінив свою "виховательську політику". І готові судитися за право бачити онука.