Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

30 вересня 2015, 19:10 Суспільство
У Лос-Анджелесі знайшли мертвою колишню дівчину Джима Керрі

У Лос-Анджелесі знайшли мертвою колишню дівчину видатного коміка Джима Керрі. За кілька днів до смерті Катріона Уайт натякнула друзям у твіттері про страшні наміри, але слідчі ще не називають офіційних версій загибелі ірландки. Так винен легендарний комедійний актор у самогубстві своєї екс-коханки? Докладніше - Ірина Борсук.

Колишню дівчину комедійного актора Джима Керрі, кумира мільйонів, знайшли мертвою в Лос-Анджелесі. 28-ирічна Катріона Вайт померла від передозування наркотиками чи ліками. Біля тіла знайшли невідомі пігулки. А ще - так стверджує жовта преса - поруч була прощальна записка. В ній начебто ішлося про розрив стосунків з Джимом Керрі. Поліція, втім, цього не підтверджує і просить ЗМІ не спекулювати щодо версій трагедії до результатів розтину тіла й завершення слідства. Вже зараз подейкують, що розтягтися воно може щонайменше на 10 місяців. 

Джим Керрі і на 25 років молодша Катріона Вайт познайомилися на знімальному майданчику в 2012-му. Вона працювала гримером і актрисою епізодичних ролей. Приїхала до Лос-Анджелеса з містечка... Спокуслива брюнетка - родом з Ірландії - одразу закохалася в кумира мільйонів. Інтрижка переросла в роман. Втім, стосунки тривали лише кілька місяців.

Минуло два роки і в травні 2015-го їх знову побачили разом у Нью Йорку. Що пішло не так цього разу - загадка. Вони знову розійшлися за кілька днів до смерті Катріони. Джим Керрі уникає преси і не коментує чуток. Каже - звістка про трагічну загибель колишньої обраниці стала для нього несподіванкою і тяжким ударом.

Сама Катріона натякнула друзям про страшні наміри й ніби попрощалася з усіма 24 вересня. На сторінці в соціальній мережі з'явилося красномовне - останнє повідомлення.

Живою Катріону Вайт останнім бачив садівник Френк Накама. Він попросив у її гаражі драбину, мимохідь поцікавився, як життя, але згадує - не помітив нічого підозрілого в поведінці. Утім, у день смерті садівник бачив біля оселі Катріони невідомого чоловіка віком приблизно 35 років. Він назвався приятелем ірландки і саме він начебто викликав поліцію. Хто це був, де зараз, і чи не він убивця?

Катріона Вайт орендувала житло в цьому кварталі останні чотири місяці. Найдешевше з помешкань довкола - як власне і сам будинок, де мешкала коханка Джима Керрі коштує від одного мільйона доларів. Можливо сам комік винаймав віллу для неї? Садівник каже - здебільшого - сусіди тут не говіркі. І хоч довкОла оселі безліч відеокамер спостереження, питань у гучній справі значно більше ніж відповідей.

Про стосунки з Джимом Керрі Катріона майже не розповідала навіть найближчим родичам. Батьки дівчини розлучилися рано, друзі кажуть - дівчинку виховував тато й саме після його смерті в 2012-му, за іронією долі, ірландка зустріла на 25 років старшого Джима Керрі. Загибель батька стала трагедією для неї, загнала в депресію. Роман з актором, який чимось нагадував тата, залікував рани. Але, Катріона втратила і його. І можливо пережити розрив виявилося непосильним завданням?