Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

23 вересня 2015, 19:22 Суспільство
Зворушлива серенада дружині, що помирає, підкорила інтернет
Зворушлива серенада дружині, що помирає, підкорила інтернет

Зворушлива історія, яка за кілька днів облетіла весь світ! В Інтернеті з"явилося відео, на якому чоловік співає серенаду своїй дружині, що помирає. Запис виклала в мережу онука стареньких. Деталі цієї історії - далі в сюжеті.

Лаура: Ти мій коханий!

Ховард: Що? Я був завжди твоїм коханим?

Лаура: Так

Ховард: Я був твоїм найкращим коханцем! Не знаю, скільки в тебе їх було, та я був найкращим!

Саме так - із гумором і жартами прощаються назавжди Лаура й Ховард - американська пара, яка прожила разом 73 роки. Їхня історія зворушила вже мільйони інтернет-користувачів, що переглянули це неймовірне відео.

93-ирічна Лаура лежить у хоспісі. Лікарі повідомили близьким бабусі - їй залишилося жити кілька днів. Тож родичі зібралися попрощатися з найріднішою людиною назавжи... Ось до палати привозять чоловіка, прикутого до візка, і бабуся - оживає на очах. Неймовірно, але Ховард із надлюдськими зусиллями встає з візка і підходить до ліжка коханої. І все, аби востаннє заспівати їй їхню улюблену пісню. Ту, що лунала на весіллі, і ту, під яку Лаура чекала чоловіка з Другої Світової. Старенькі завжди співали серенаду у два голоси. Та тепер, жінка лише слухає, адже заслабка і ледь говорить. Тож майже всю партію виконує Ховард.

Але диво - після цієї зворушливої зустрічі, Лаурі стало ліпше. Зі слів онуки, яка й опублікувала відео в мережі, медики дозволили забрати бабусю додому. Тож останні години життя вона проведе з найріднішими людьми. Ховард ні на мить не відходить від коханої.