Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

26 серпня 2015, 11:47 Суспільство
На одеські вулиці вийшли нові патрульні
На одеські вулиці вийшли нові патрульні

В Одесі нова патрульна поліція склала присягу. Урочистості відбулися біля пам'ятника Дюку. Служити народу України заприсягалися 392 полісмени. Вже ввечері вони вийдуть на своє перше патрулювання. Щоб мати право одягти нову поліційну форму, юнаки та дівчата подолали конкурс 12 осіб на місце та вчилися протягом двох місяців. Відпрацьовували реальні сценарії на реальних одеських вулицях та засвоювали навички тактики. Їхні вчителі просять одеситів виявити до новачків терпіння, адже справжнім професіоналом полісмен може стати, лише коли почне працювати на вулицях.

Наталя Білокамінська, мати поліцейського:

- Хвилюючі такі моменти. Відчуваю хвилювання та відповідальність, мабуть. Як мама. Як виховала, чому навчила. Є чим пишатися!

Ека Згуладзе, заступниця міністра внутрішніх справ України:

- Патрульная полиця будет в каждом городе своя, особенная. Потму что, если она не нацелена на особенности города, тогда эта полиция не нужна. Так что у вас будет одесская полиция, та, которая букдет работать на проблемы Одессы! Я надеюсь на одно, я в этом даже уверена. Информация и навыки, которые мы им дали, поможет им развиваться очень быстро. На это не уйдут годы. Через смену они будут знать, что они делают, для кого и как.