Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

11 серпня 2015, 20:51 Суспільство
Скандал у ближньому оточенні президента США
Скандал у ближньому оточенні президента США

Помічницю Барака Обами затримали зі зброєю! Гучний скандал розгорівся у Вашингтоні. 37-річна радниця американського президента мало не вбила свого коханця. Деталі інциденту, і чи могла підозрювана скоїти замах на голову Білого дому?

37-річна радниця Барака Обами може сісти за грати за замах на вбивство. Барветта Синглтері під час сварки вистрілила у свого бойфренда. Вона запросила в гості коханого, який працює полісменом у Капітолії. Та під час вечері парочка почала з'ясовувати стосунки, жінка приревнувала чоловіка. Якоїсь миті вихопила його службового пістолета і почала допитувати про стосунки з іншою.  

Джон Ерзен, прокурор:

- Він відмовився називати пароль на телефоні, Синглтері відкрила вогонь, і він лише дивом зміг вибігти з будинку і врятуватися.

Чоловік зателефонував 911, ревнивицю заарештували й два дні вона була за гратами. Нині Синглтері вийшла під заставу в 75 тисяч доларів. Це половина річної зарплати помічника Барака Обами.

Кімберлі Шнайдер, речниця поліції Капітолію США:

- Триває розслідування справи, тож ще рано робити висновки. Співробітниця Білого дому нині у відпустці. Доступ до урядового комплексу, зі зрозумілих причин, їй обмежений. Ми стежимо за розвитком подій та співпрацюємо зі слідством.

Барветта Синглтері мала зразкову репутацію. Випускниця Гарвардського університету прийшла працювати в Білий дім торік і раніше не мала проблем із законом. Ніхто не міг навіть подумати, що жінка може легко втратити контроль над собою.

Джон Ерзен, прокурор:

- Це можна розглядати як домашнє насильство, але ж ця жінка могла відкрити вогонь і в іншому місці?

У поліції не відкидають версій, що Синглтері могла скоїти замах і на самого американського президента. Адже радники наближені до керівника держави.