Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

8 травня 2015, 21:56 Суспільство
На Хмельниччині посилили заходи безпеки
На Хмельниччині посилили заходи безпеки

На цілодобовий режим патрулювання перейшли правоохоронці Хмельниччини. У такий спосіб планують посилити заходи безпеки до травневих свят, аби уникнути провокацій і спроб дестабілізації ситуації в реґіоні. Особливу увагу працівники ДАІ приділяють автошляхам державного значення. На під'їздах до обласного центру інспектори перевіряють підозрілі автомобілі. І просять з порозумінням поставитися до ретельного контролю водіїв.

Нині на в'їзді до обласного центру вони патрулюють цілодобово. Особливу увага інспекторів прикуто до автомобілів зі східними номерами та підозрілих водіїв. Після зупинки транспортні засоби перевіряють на наявність зброї та вибухівки.

Володимир Гординський, співробітник УДАІ в Хмельницькій області:

- Щоденно з нашого взводу, взводу супроводження виїзжає 8 - 9 екіпажів, партулюєм під'їзди до міста Хмельницького, на в'їзди з інших областей. Перевіряєм усіі транспортні засоби на можливе перевезення зброї, вибухівки, зараз посилений варіант несення служби саме в цьому напрямку. У святкові дні. Виявлення водіїв у нетверезому стані.

Та крім автошляхів під пильним контролем триматимуть і об'єкти масового скупчення людей. На травневі свята справжньою туристичною мекою Хмельниччини стає місто Кам'янець-Подільський. До охорони громадського порядку залучено сотні правоохоронців.

Олександр Ткачук, керівник відділу Кам'янець-Подільського МВ міліції:

- Після відкриття сезону начинається у нас фестивальний такий період. Практично кожен тиждень у травні у нас будуть фестивалі разні. Уже заплановано ці фестивалі, і ми будем забезпечувати охорону громадського порядку. На ці всі заходи заступає весь особовий склад практично.

У дотриманні спокою міліціянтам допомагатимуть і представники місцевої самооборони.

Володимир Малиновський, представник самооборони:

- Є спільні графіки, які складені з районним відділом та міським відділом. І згідно цих графіків члени громадського формування заступають на чергування й несення служби по охороні громадського порядку.

До посилення заходів безпеки вдалися, аби уникнути можливих провокацій та спроб дестабілізувати становище в реґіоні, пояснюють правоохоронці. Тому туристів і місцевих мешканців просять поставитися до ретельних перевірок із розумінням. І обіцяють порядок і безпеку під час усіх запланованих святкувань.