Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

14 липня 2014, 21:43 Суспільство
Ізраїль продовжує обстрілювати Сектор Гази
Ізраїль продовжує обстрілювати Сектор Гази

Не вщухають обстріли Ізраїлем Сектору Гази. За тиждень протистояння загинули 172-оє людей, третина з яких - діти. До півтори тисячі мирних мешканців - поранені. Рух Гамас, проти якого воює Тель-Авів, забороняє палестинцям покидати зони, котрі нині у вогні. Втім, позаяк ракети влучають у житлові будинки, сиротинці, мечеті й перетворюють міста на суцільні руїни, чимало людей таки виїжджає з буремного регіону. Ушкоджених серед ізраїльців немає. Бо більшість випущених набоїв у їхній бік перехоплює система "Залізне склепіння". Міжнародна спільнота закликає до примирення і діалогу між протиборчими сторонами. Операцію з викорінення тероризму армія, нагадаю, розпочала після викрадення і вбивства трьох ізраїльських підлітків-семінаристів. По знайденні їхніх тіл невідомі вбили 16-річного палестинця, що призвело до ескалації конфлікту.

Неспокійно й біля ізраїльсько-єгипетського кордону. На Синайському півострові з ракет обстріляли супермаркет. Загинули 7-ро мирних мешканців та один військовий. 25ро постраждалих - з опіками, переламами й відірваними кінцівками. У місті Ель-Ариш, де пролилася кров, зосереджено чимало баз армійців, які ймовірно й були ціллю нападників. Відколи від влади усунули президента Мугамеда Мурсі, ісламісти на півночі Синаю не підкоряються новому урядові. За рік внаслідок їхніх атак загинули сотні людей.

Розплата за розпусту. В Іраку, на околиці Багдада, розстріляли бордель. Невідомі вбили 34-х людей - 28-х жінок і 6-х чоловіків. Нападники вдерлися до приміщення, підпільно переобладнане для надання інтим-пОслуг, і зі лічені хвилини жорстоко вбили всіх, то там був. На місці злочину месники залишили послання, в якому запевнили - така доля спіткає всіх у регіоні, хто вдаватиметься до проституції.

У Японії п'яний водій вбив трьох жінок, бо відволікся на мобільного телефона. Ще одна - четверта перехожа, яка потрапила під колеса позашляховика в місті Саппоро, жива. Утім - дуже травмована. Поліція вже заарештувала призвідника смертельної пригоди. Він втік з місця ДТП. Впізнати й схопити вбивцю допомогли свідки.

Американець вкрав легковика й розбив його в лобовому зіткненні у штаті Індіані. Сам злочинець загинув. травмовані - до двох десятків пасажирів автобуса, якого протаранив несамовитий форд. Транспорти від потужного удару порозкидало врізнобіч. Медики запевняють, - загрози життям постраждалих немає.