Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

11 липня 2014, 21:59 Суспільство
Израїль продовжує обстрілювати Сектор Гази
Израїль продовжує обстрілювати Сектор Гази

Кілька днів поспіль ізраїльська армія обстрілює Сектор Гази з повітря та моря. Жертв з початку операції вже більше 90-та, шість сотень - поранені. Нині до кордонів стягнуті війська. Офіційний Тель-Авів ухвалив рішення про наземне вторгнення. Прем'єр-міністр заявив, що буде "наступний етап" операції, яку військові розпочали після вбивства трьох ізраїльських підлітків. За цей злочин Нетаньяху покладає вину на палестинський рух "Гамас", котрий контролює Сектор Гази.

Сімох людей ушпиталили під час традиційного забігу биків Енсьєро в іспанському місті Памплоні. Щорічний фестиваль Сен-Фермін нуртує вже п'ятий день. Гонитва починається кожного дня о восьмій ранку і триває до п'яти хвилин. Учасники змагань з рогатими не знають страху, а розлючені тварини - пощади. Незважаючи на смертельний ризик, у забігах беруть участь тисячі людей. Загалом за цьогорічний фестиваль постраждали щонайменше два десятки відчайдухів.

Іспанська поліція затримала 32-ох людей, яких підозрюють у належності до італійської мафії "Каморра". Операцію провели в Мадриді й Малазі. Тож серед схоплених - і громадяни Іспанії. Проти всіх висунуте обвинувачення в торгівлі наркотиками й відмиванні грошей. Під час рейду правоохоронці обшукали кілька десятків будинків і офісів, які начебто належать злочинному угрупованню. Силовики конфіскували понад один мільйон єврів готівкою, описали нерухомості на 8 мільйонів та виявили чимало вогнепальної зброї.

Анджеліна Джолі позивається до суду проти британського таблоїду The Daily Mail за публікацію відео п'ятнадцятирічної давнини. Скандальні кадри зняв наркодилер, коли акторка розмовляла телефоном зі своїм батьком буцімто під дією героїну. З його слів, кінозірці тоді було все одно, що її фільмують. Сама Анджеліна Джолі не раз зізнавалася, що вживала наркотики, але, мовляв, все в минулому. Тому публікація ролику розлютила красуню. Його появу вона назвала грубим порушенням права на приватне життя і пригрозила, що покарає за це портал.