Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

9 липня 2014, 23:04 Суспільство
Ізраїль продовжує бомбити Сектор Гази
Ізраїль продовжує бомбити Сектор Гази

Ізраїль завдає ударів по Сектору Гази. За добу здійснив понад сотню обстрілів. Загинули 28-ро палестинців. Серед них жінки та діти, 150 людей дістали поранень. Убитих бойовиків Гамасу - четверо. Тель-Авів розпочав воєнні дії у відповідь на ракетні атаки. І терміново мобілізує 40 тисяч резервістів для проведення ймовірної наземної операції проти Палестини.

Японія оговтується від потужного тайфуну Неогурі. Наразі відомо про загибель двох людей, чотири десятки з травмами в лікарнях. У більшості - перелами та забиття. Сильний вітер валив перехожих з ніг і викорчовував дерева. 100 тисяч мешканців тепер без світла у префектурі Окінаві. Евакуювали через наближення буревію 600 тисяч. Нині вони починають повертатися до домівок. У багатьох поселеннях фіксують зсуви ґрунту та підтоплення. Нині тайфун рухається до острова Кюсю. Завдасть лиха за кілька днів і Росії.

Жінка вбила шістьох власних дітей і сховала тіла в гаражі в американському штаті Юті. 39-річна метамфетамінова наркоманка душила своїх новонароджених немовлят продовж 20-ти років, бо не хотіла нести за них відповідальність. Останній, сьомий малюк, якого виявив у гаражі батько, з'явився на світ мертвим. Він лежав у коробці, перетягнутій ізоляційною стрічкою. Решту шість трупів знайшли полісмени.

Пасажирська "Газель" впала в урвище в Дагестані. Троє людей, серед яких одна дитина, загинули. 11-х постраждалих відвезли до лікарні. Лихо сталося в Чародинському районі. За попередньою інформацією, водієві стало зле з серцем. Зупинити транспортний засіб він не зміг, і переповнений людьми мікроавтобус злетів з 25-метрової висоти в річку. Нині на місці аварії працюють рятувальні бригади.