Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

3 липня 2014, 22:40 Суспільство
В Німеччині члени байкерських клубів розпочали перестрілку
В Німеччині члени байкерських клубів розпочали перестрілку

Шматки Бруклінського мосту обвалилися на пішоходів у Нью-Йорку. Тяжко травмовано 5-х перехожих. Зруйнувалася частина фасаду споруди. Основний каркас переправи - встояв. Втім, експерти обстежують прилеглі будівлі, щоб збагнути, чи ще є небезпека. Напередодні в Нью-Йорку штормило. Припускають, саме негода спричинила обвал.

Шматок знесеної будівлі ледь не покалічив чоловіка й жінку в чеському місті Простеєві. Там заплановано - вибухом - руйнували текстильну фабрику. Один з уламків полетів у бік витріщак, які фільмували видовище телефонами. Підприємство не працювало кілька років, відколи воно збанкрутіло. Щоб прибрати споруду - застосувати тонни динаміту. місцевий люд з нетерпінням чекав на приголомшливе дійство. Втім, не зважив на застереження щодо безпеки.

Байкери влаштували стрілянину в німецькому місті Франкфурті на Майні. На лікарняні ліжка з вогнепальними ранами потрапили 5-ро учасників сутички. Поліція з'ясовує, чому зчепилися члени мото-клубів, і хто з них узяв до рук зброю. Всі забіяки, крім ушкоджених, зникли з місця пригоди до прибуття патрульних. Поранені свідчити відмовляються. Такі колотнечі у Франкфурті частішають. У квітні внаслідок сутички загинув 23-ирічний мотоцикліст.

Водій украденим автом збив матір з двома дітьми у Нью-Йорку. 12-річна дівчинка загинула. Її на три роки молодша сестричка та ненька в реанімації. Лікарі борються за їхні життя. Після трагедії кермувальник зник з місця ДТП. Один зі свідків аварії кинувся наздоганятися призвідника пригоди. Та йому вдалося втекти. Поліція вивчає записи з камер спостереження, щоб вийти на слід злочинця. В місті оголошено план перехоплення.