Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

26 червня 2014, 14:38 Суспільство
Світські новини з усього світу
Світські новини з усього світу

Іспанській інфанті загрожує 11 років ув'язнення. У вбивстві найбагатшої жінки Монако підозрюють її доньку й зятя. Леонардо Ді Капріо мимоволі став винуватцем сімейної драми. А улюбленець підлітків Джастин Бібер потрапив у чергову дорожню аварію в Беверлі Гілз.

Іспанську принцесу Кристину, сестру короля Феліпе шостого, звинуватили у відмиванні грошей та ухилянні від сплати податків. У суді інфанту допитали про бізнес її чоловіка Іньякі Урдангарина, якого підозрюють у причетності до фінансових злочинів. Крім того, герцогиня Пальма-де-Майоркська має пояснити походження 600 тисяч єврів прибутку. Слідство вважає, що їх отримано незаконним шляхом. Якщо вину доведуть, то принцесі загрожуватиме 11-річне позбавлення волі.

20-х людей затримала французька поліція з підозри у причетності до вбивства найбагатшої жінки Монако Елен Пастор. На неї скоїли збройний напад у Ніцці 6 травня. Серед заарештованих - донька й зять мільйонерки. На їхніх банківських рахунках виявлено підозрілу інформацію про перекази грошей. Правоохоронці вважають, що саме цими сумами заплачено за вбивство.

Голівудський актор Леонардо Ді Капріо мимоволі спричинив сімейну драму, яка закінчилася трагічно. Чоловік моделі Кеті Клірі - Ендрю Штерн - застрелився після того, як побачив світлини своєї дружини в обіймах відомого серцеїда. І хоча пара вже кілька місяців не жила разом, друзі стверджують: 40-річний Ендрю дуже переживав з приводу розлучення і був у депресії. Сама Кеті Клірі самогубства екс-чоловіка не коментує.

Улюбленець підлітків Джастин Бібер вкотре потрапив у дорожню аварію. Цього разу в Беверлі-Гілз. Співак позашляховиком намагався втекти від легковика папараці. Виконавець сидів на передньому пасажирському сидінні Кадилака. Коли мчали повз ресторан, у них врізався автомобіль, що виїжджав з парковання. Внаслідок ДТП ніхто не постраждав. Бібер хутко пересів до іншої машини й подався з місця пригоди.