Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

30 травня 2014, 14:21 Суспільство
Сьогодні вночі офіс радіо-холдингу "ТАВР-Медіа" закидали коктейлями Молотова
Сьогодні вночі офіс радіо-холдингу "ТАВР-Медіа" закидали коктейлями Молотова

Сьогодні вночі було здійснено напад на офіс найкрупнішого в Україні радіо-холдингу "ТАВР-Медіа", що розташовується на Подолі, на вул. Вікентія Хвойки. Близько другої години ночі невідомі закидали офіс холдингу коктейлями Молотова та зникли в напрямку вулиці Новокостянтинівської. Камери відеоспостереження, встановлені на вході, зафіксували щонайменше шістьох осіб, що кидали палаючі суміші у двері центрального входу.

У "ТАВР-Медіа" не висловлюють наразі жодних припущень щодо причин нападу. Компанія представляє на медійному ринку України радіостанції, які вже багато років користуються заслуженою популярністю в слухачів та є надійними партнерами для  українських рекламодавців. Сьогодні вночі невідомі цинічно хотіли спалити студіїї, з яких українці щодня чують найпопулярнішу радіостанцію України "Хіт Фм", культову танцювальну радіостанцію "КІSS Фм", єдину рок-радіостанцію в Україні "Радіо ROKS", а також "Радіо Relax", "Рускоє радіо Україна" та радіо "Мелодія".  Керівництво компанії "ТАВР-Медіа" заявляє про те, що жодних причин для дикунського нападу не бачить, оскільки протягом усієї своєї діяльності, а це більше десяти років, "ТАВР-Медіа" займає відверто проукраїнську державницьку позицію, особливо в останні непрості місяці для України. Ведучі радіостанцій особисто постійно беруть учать в акціях на підтримку тих змін, які зараз проходять в Україні.

Генеральний директор "ТАВР-Медіа" Ігор Чернишов повідомляє про те, що сьогодні вже подані відповідні заяви до правоохоронних органів щодо розслідування інциденту, а також готується заява особисто на ім'я виконуючого обов'язки міністра внутрішніх справ Арсена Авакова. Пан Чернишов також наголосив, що державницький вектор як в інформаційній, так і в громадській діяльності компанії залишається незмінним і спрямованим виключно на створення продукту, який буде затребуваним та улюбленим для українців.