Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

9 грудня 2013, 13:07 Суспільство
НТН навчатиме майбутніх службовців кримінально-виконавчої служби України
НТН навчатиме майбутніх службовців кримінально-виконавчої служби України

Білоцерківське училище професійної підготовки персоналу Державної кримінально-виконавчої служби України звернулося до телеканалу НТН з проханням надати цикл передач "Таємниці кримінального світу" для навчання студентів. Однією з головних особливостей проекту є його інформаційна складова та реальні герої, які відкривають завісу кримінальної субкультури з власного досвіду.

"Звернення від навчального закладу, який готує кадри для Державної кримінально-виконавчої служби України з проханням надати їм фільми циклу "Таємниці кримінального світу" - ще одне підтвердження якості підготовленого матеріалу. Дуже приємно, що наші роботи будуть демонструватися як посібник. Подібне визнання професіоналів дорожче будь-яких нагород і премій!" - коментує Директор з виробництва телеканалу НТН Сергій Мамаєв.

"Цикл передач "Таємниці кримінального світу" є гарним посібником при розгляді навчальних питань, які стосуються психології формування злочинної поведінки, а також факторів криміналізації особистості в умовах соціальної ізоляції. Більшість навчальних програм, за якими навчаються різні категорії персоналу Державної кримінально-виконавчої служби України (психологи, персонал соціально-виховної служби, відділу нагляду та безпеки), мають складову - модуль психолого-педагогічної компетентності. У рамках вивчення модуля психолого-педагогічної компетентності слухачі училища вивчають теми психології засуджених, психології спілкування, особливості кримінальної субкультури місць позбавлення волі. Завдяки циклу передач "Таємниці кримінального світу" вдалося більш якісно реалізувати практичну складову навчального процесу та підвищити рівень мотивації слухачів до вивчення вищевказаних питань", - розповідає начальник циклу психолого-педагогічних дисциплін, кандидат педагогічних наук, підполковник внутрішньої служби Сергій Замула.

Перший сезон проекту відбувся в ефірі НТН навесні цього року, восени НТН запустив другий сезон, ґрунтуючись на успішних показниках телеперегляду проекту та позитивних відгуках глядачів.

"Таємниці кримінального світу" - цикл документальних фільмів, які розповідають про кримінальну субкультуру, що користується великою популярністю у кіно- і телеглядачів. У фільмах використані матеріали архівів міліції, хроніка та постановочні зйомки.