Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

26 листопада 2013, 13:56 Суспільство
В Австралії обрали мером скандально журналіста
В Австралії обрали мером скандально журналіста

Із підглядачів у мери. Високу посаду обійняв скандальний папараці - Дарин Лайонс. Одному з найбрутальніших фріків у світовій медійній тусівці вдалося очолити австралійське місто Джелонг.

Епатажні мери є не лише в Україні. В Австралії на виборах керівника міста Джелонга переміг незвичайний кандидат - скандально відомий папараці Дарин Лайонс. Він свого часу заснував агенцію Big Pictures, що спеціалізувалася на зніманні селебритіз. Серед його жертв - Девід Бекгем, котрого спритний фотограф застукав із коханкою - особистою помічницею футболіста. Світлини були розміщені в багатьох таблоїдах світу. А найскандальніші роботи співробітників агенції - останні прижиттєві знімки трагічно загиблої британської принцеси Діани. Через них Лайонсу довелося довго судитися. Майже 30 років він пробув у Європі, брав участь у реаліті-шоу на каналі ABC, але зрештою  повернувся в рідне місто Джелонг - друге за величиною в австралійському штаті Вікторії. Папараці взяв участь у виборах міського голови і за результатами плебісциту удвічі випередив поважного супротивника - політика з ліберальної партії, підприємницю Стефані Ашер. Свою перемогу Лайонс присвятив хворій на рак матері. І звитягу вважає закономірною.

Дарин Лайонс, мер м. Джелонга:

- Це  голосування показало, что жителі Джелонга обирають зміни, молодість і кипучу енергію. А роки у Великій Британіі навчили мене, що в кожних перегонах потрібен кандидат-фрік, який часто бере гору над шанованими кандидатами.

Лайонс провів активну передвиборчу кампанію - був невтомним учасником різних соціальних медіапроектів, часто спілкувався з громадянами, а його великі летючі банери знай ширяли над містом. Виборці оцінили й відвертість, коли папараці розповів, що для участі в телевізійному реаліті-шоу він зробив пластичну операцію.

Френк Коста, місцевий бізнесмен:

- У Дарина немає ніякого досвіду і політичних знань, але він переміг завдяки своїй харизмі і яскравій постаті.

Новоспеченого мера вже привітали відомі друзі, серед яких Шейн Варн і Браян Макфадден. А папараці вже готові до несподіванок і незвичайних витівок керівника.