Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

22 листопада 2013, 21:13 Суспільство
Власники стриптизу звинувачують комісію по моралі в здирництві
Власники стриптизу звинувачують комісію по моралі в здирництві

Свіжий клопіт власникам еротичного бізнесу. Нацкомісія з моралі узялася контролювати роботу стриптиз-клубів і секс-шопів. Господарі ж таких закладів обурюються - кажуть: вимоги чиновників зовсім "не моральні". То лише привід витягти гроші. 

Уже незабаром ця краля не зможе показувати вихиляси на сцені, доки її господар не отримає спеціального паспорта. Папір повинна видати національна експертна комісія з моралі, і він буде своєрідним дозволом для роботи стриптиз-клубу. Те саме стосується секс-шопів. Власники розважальних закладів уже бачили загадкового інтимного документа і не стримують обурення.

Ігор Гончаренко, власник розважального комплексу:

- Приезжали, показывали паспорт, проект паспорта. Там должно быть: как будет работать кондиционер и вытяжка. Не так у меня, допустим, окно росположено, там должен быть рассвет, а там у меня закат. Все, значит мне не дадут разрешение проводить шоу.

Чому комісія з моралі дбає про вентиляцію, освітлення та каналізацію, власники стриптиз-клубів не збагнуть. На труднощі і пресинг з боку держави нарікають і господарі секс-шопів.

Вадим Шевченко, власник мережі секс-шопів:

- Были случаи в этом году, когда просто сносили магазины на основании того, что кто-то там чего-то пожаловался.

За новими вимогами комісії з моралі інтимні крамниці не зможуть бути сусідами дитячих закладів, пам'яток історії чи культури й військових частин. Також полуничку приберуть із велелюдних місць.

Вадим Шевченко, власник мережі секс-шопів:

- Непонятно, почему не могут быть такие заведения, как секс-шопы, в пешеходных переходах, я не понимаю, почему. Я не понимаю, почему это не может быть на базаре.

А ось мешканцям Києва полуничка, що останнім часом росте в місті, немов гриби після дощу, добряче надокучила.

Галина Карташова, мешканка м. Києва:

- Я считаю, их вообще не должно быть. Потому что я не знаю, засорили весь город. Кажется, как будто из-за этого всего грязь какая-то.

Наталія Яворська, мешканка м. Києва:

- Оболонь, коли ми виходимо з Дрім-тауна, там стоїть один, потім іде інший секс-шоп. Цього всього просто на кожному кроці.

Власники ж інтимної індустрії вже підраховують збитки від запланованих новацій. І налаштовані радикально.

Ігор Гончаренко, власник розважального комплексу:

- Это вообще вымогательство дополнительных денег. Я сегодня вообще предлагаю всем хозяевам клубов собратся, написать официальное письмо президенту и закрыть эту комиссию. О какой морали она говорит? Там все делается, чтобы каждый шаг с нас, руководителей, хозяев клубов, ресторанов, вымогали деньги.

Тим часом у комісії з моралі, схоже, зрушили назад. Її представники не знайшли змоги з нами зустрітися. Лише пояснили: документи розробляють, і поки що не можуть сказати нічого певного.