Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

2 жовтня 2013, 14:11 Суспільство
Іспанець побудував зомбісховище
Іспанець побудував зомбісховище

Іспанському садівникові зомбі не до вподоби. Він навіть витратив дев'ятсот тисяч єврів на захист від них. Господар панічно боїться мертв'яків, тому збудував бункера, в якому планує ховатися під час їхнього нашестя. Є свої диваки і у США.

Оцей винахід - активна система захисту від зомбі. Живі мерці, що пробиратимуться до помешкання іспанського садівника, одразу потраплять у крематорій завглибшки два метри. Глядач фільмів страхіть Даніель Вердмон вирішив, що живі трупи - не вигадані істоти, а реальна загроза.

Даніель Вердмон, садівник:

- Гадаю, що є ймовірність якої-небудь епідемії сказу, зараження від собак. Люди стають агресивними і намагаються заспокоїти свої примітивні інстинкти тамуванням голоду.

Від зомбі-апокаліпсису чоловік боронитиметься самотужки. Для цього вже побудував спеціального бункера. Від мертв'яків захищатиме висока стіна з колючим дротом. По периметру території - металеві прути.

Даніель Вердмон, садівник:

- У мене велика сім'я. Для рідних я приготував шість ліжок. Запасів їжі й медикаментів має вистачити мінімум на рік.

Потурбувався Даніель і про людей, які стануть жертвами зомбі. Для покусаних чоловік спорудив в'язницю-карантин. Весь час сидіти під землею іспанець наміру не має. Він змайстрував антизомбімобіля. Цим транспортом виїжджатиме на поверхню, захоплену живими мерцями. До речі, дружина підтримує завбачливість свого коханого.

До нашестя трупів серйозно готуються і у США. В американських школах викладають самооборону: вчать, що робити в разі нападу зомбі. На уроках дітям детально розповідають про види ходячих мертв'яків, їхні слабкі місця та способи боротьби з ними. Організаторка оригінального курсу вважає, що її предмет реально допоможе вижити у глобальній катастрофі.

Яна Ларош, вчителька:

- Якщо ти готовий до нашестя зомбі, то виживеш за будь-яких умов. Окрім того, ми вчимо тому, що знадобиться в житті - знаходити питну воду та ховатися від загрози.

Школярі в захваті. Кажуть, це значно цікавіше, ніж звичайна самооборона та уроки виживання.

Учень:

- На уроках ми дивимося фільми й вивчаємо зброю, якою можна знешкодити ходячих мерців.

Школярі не впевнені, що здобуті знання доведеться застосовувати на практиці, але прагнуть бути готовими до найнеочікуванішого.