Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

21 травня 2013, 22:50 Суспільство
Нові версії у справі про побиття журналістів
Нові версії у справі про побиття журналістів

Правоохоронці вже затримали підозрюваного в нападі на журналістів і готують документи для його арешту. Про це сьогодні з трибуни парламенту заявив міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко. Висловив свій погляд на події й сам Вадим Титушко.

Міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко, зустрічі з яким вчора вимагали журналісти, звітує про суботні заворушення в парламенті. Підозрюваного Вадима Титушка, якого правоохоронці так довго не могли знайти, сьогодні затримали.

Віталій Захарченко, міністр внутрішніх справ України:

- Я особисто запевняю Ольгу Юріївну, що правоохоронці зроблять усе для відновлення ваших конституційних прав та притягнемо до відповідальності винних. Ми його затримали згідно статті 208 КПК і готуємо документи для передачі в суд для прийняття рішення про його арешт.

Перед затриманням підозрюваний записав і виклав в інтернеті свою версію побиття журналістки та фотографа.

Вадим Титушко, підозрюваний:

- Стояла просто женщина, махала передо мной телефоном, снимала, я как бы человек непубличный, я не люблю, когда меня снимают. Я девушку даже вообще не бил, я просто рукой толкнул так, чтобы не было никаких лишних движений. Никакого избиения не было, ни ее, ни ее товарища. Я лично сам видел, как эта барышня спотыкнулась и упала, и мы с ребятами подбежали, просто обступили ее, чтоб ее масса людей не затоптали.

Втім, його слова суперечать відеозаписові свідків. Також молодик зізнався: бешкетував не з власної волі, а за гроші.

Вадим Титушко, підозрюваний:

- Позвонил мне товариш, предложил работу, на 18 число, часовую работу в принципе, за определенную плату, которая составляла 250 грн.

На мітингу ж у нього була інша версія.

- Тебе за гроші сюди привезли.

- Які гроші, я ідейний.

Нині спортсменові доведеться відповідати перед законом одразу за двома статтями - за перешкоджання діяльності журналістів і бешкет. Проте винним він себе не вважає.

Вадим Титушко, підозрюваний:

- Я думаю, в дальнейшем все будет нормально. Если я чем-то кого-то обидел, прошу прощение, в принципе мне не за что просить прощение.