Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

13 березня 2013, 14:20 Суспільство
В Луцьку жінка хотіла продати свого сина, щоб купити квартиру
В Луцьку жінка хотіла продати свого сина, щоб купити квартиру

20 тисяч доларів, саме стільки хотіла заробити 30-річна лучанка, щоб реалізувати свою мрію - купити квартиру. А збагатитися жінка надумала з продажу 9-місячного сина.

Оксані заледве тридцять. Вона ніде не працює, зловживає алкоголем, а до своїх материнських обов'язків ставиться абияк. Каже, охочих купити в неї дитину знайшла в Інтернеті. Та ось халепа: коли отримала гроші - нагодилася міліція. Довелося нетверезій пані викручуватися.

- Скільки у вас дітей?

- Двоє.

- Всі двоє дома знаходяться?

- Так.

- А як їх звати?

- Тимофій і Мішка.

Та які можуть бути виправдання, коли спіймана на гарячому, ще й речові докази в кишені? Щоправда, позбутися грошей жінка хотіла, але не вдалося.

- На, пустушка. Далі нічого нема

- Все викладайте. Все. Що то випало у вас з кишені?

- Підіймайте ви.

Мотивація підозрюваної нехитра: збути малюка, щоб поліпшити своє матеріальне становище.

Олександр Терещук, керівник УМВС України у Волинській області:

- Сім'я неблагополучна. Є старший син якому 2,5 роки. Він знаходиться у бабусі. І чоловік, і жінка постійно вживали спиртне. Жили за рахунок дотації держави. Мама мотивує тим, що хотіла придбати квартиру. 

Тепер квартирою, швидше за все, буде для Оксани в’язниця. За цей вид злочину вітчизняне законодавство передбачає від восьми до п'ятнадцяти років позбавлення волі.

Оксана, підозрювана:

- Ти шкодуєш про те, що ти зробила?

- Дуже, дуже шкодую за тим, що зробила.

- А якби мала можливість повернути час назад?

- Я б ніколи в житті цього не зробила. Все. Я більше нічого не хочу говорити. Пораду тільки можу дати: батьки, не пийте!

Заглядала в чарку жінка понад два роки. Зізнається: ідею вторгувати за дитину виношувала не один місяць. Позаяк хлопчик цілком здоровий, правила за нього 20 тисяч доларів. Поки що горе-матуся під домашнім арештом, за два місяці може потрапити за ґрати.