Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

9 грудня 2012, 18:54 Суспільство
У столиці заявив про себе рух проти секс-туризму
У столиці заявив про себе рух проти секс-туризму

Борці проти секс-туризму в Україні виклали в інтернеті скандальне відео. На кадрах - розправа з громадянином Туреччини, побиття якого знімали камерою. Ролик виклали в мережі, аби залякати всіх, хто шукає в Україні фізичного задоволення.

Четверо борців проти секс-туризму провчили турка, який занадився до наших повій. Допомагала киянам підставна нічна фея. Дівчина домовилася з чоловіком про зустріч. Побачення мало відбутися на винайнятій квартирі, проте цього разу любощами воно не закінчилося.

А далі за сценарієм до оселі вдерлося троє молодиків, вони зв'язали ласого до українських дівчат чужоземця. Четвертий знімав усе  відеокамерою. Зокрема й палку промову нового поборника прав жінок. 

- С удовольствием приезджает, трахает наших женщин. Мы против этого. Я против того, чтобы трахали украинок. Я против того, чтобы продавали мясо, чтобы нашу нацию воспринимали как мясо.

Молодики добряче натовкли заморському гостеві боки та вивезли на кільцеву дорогу. Там начепили плаката з написом "Стоп секс-туризму" й покинули посеред вулиці в домашньому халаті. Лідер руху проти інтимних розваг прибульців переконаний - дії, зняті на відео, не є кримінальними. І можна навіть припустити, що все це - суцільна вистава, щоправда трохи варварська. Все одно Максим Головін переконаний: залякування нині - єдиний спосіб захистити честь українських жінок. І колись вони це самі зрозуміють.

Максим Головін, лідер руху проти секс-туризму:

- Я думаю, что позитивность вот этих действий они смогу оценить тогда, когда исчезнет спрос на их услуги и они все-таки начнут заниматся другими делами, которые будут переспективнее, чем занятие проституцией. Потому что проституция для женщин - это тупик и перспектив развития в этом направлении - нет и быть не может.

Рух проти секс-туризму продажні дівчата не підтримують.

Олена, повія:

- Яке вони мають право втручатися в моє життя? Якщо я вирішила торгувати тілом, значить, це - моє рішення. Мене покинув в 17 років хлопець, коли я народила дитину. Він відмовився. Освіти я не маю. Що я маю - працювати в супермаркеті за тисячу гривень? Це не для мене. Я хочу, щоб моя дитина була забезпечена.

Що саме безвихідь штовхає жінок в обійми гостей із-за кордону - Максим не йме віри. Стверджує, повії хочуть легких грошей і прикриваються безробіттям.

Максим Головін, лідер руху проти секс-туризму:

- Работа в стране есть, занятся есть чем. Да, это, конечно, деньги не соизмеримые с занятим проституцией, но все-таки есть возможность заниматся какой-то деятельностью, получать за нее деньги, жить нормально и строить свою карьеру и развиватся как личность. 

Свої дії борці проти секс-туризму на відео зафіксували вперше. Сподіваються, що ролик в інтернеті повинен залякати охочих до продажного кохання. Водночас він є компроматом на його авторів. Та поки що жоден із постраждалих не написав заяви в міліцію.